Δηλώσεις Γιάννη Χαραλαμπάκη, υποψήφιου βουλευτή Οικολόγων Πράσινων Α' Πειραιά και Νήσων. .

"Η Αίγινα είναι ένα πανέμορφο νησί, έχει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα και είναι κρίμα, όπως και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας, αυτή την καταστροφή την οποία συμβαίνει σήμερα στην Ελλάδα να την υποστεί και εκείνη. Ο τουρισμός στην Αίγινα μπορεί να γίνει πολύ ποιοτικός, να αποτελέσει ένα συγκριτικό πλεονέκτημα του νησιού σε σχέση με την οικονομική δραστηριότητα, αλλά επίσης και όλες οι άλλες δραστηριότητες οι οποίες σήμερα είναι παραμελημένες και υποβαθμισμένες, όπως η γεωργία, η αλιεία, δραστηριότητες οι οποίες μπορούν να συνδεθούν με τον τουρισμό και να αποτελέσουν παράλληλες δραστηριότητες που να δώσουν οικονομική άνεση και ευμάρεια στους Αιγινήτες", είπε ο κύριος Χαραλαμπάκης μιλώντας στο Aegina Portal για την υποψηφιότητά του στην Α' Πειραιά και Νήσων με τους Οικολόγους Πράσινους.


"Αυτό βοηθιέται επίσης από το γεγονός ότι η κοινωνία στην Αίγινα είναι μία μικρή κοινωνία, αυτό σημαίνει ότι οι πολίτες μπορούν να συνεννοηθούν και να συζητήσουν μεταξύ τους, να αποφασίσουν. Δηλαδή να βάλουν τις βάσεις για μία πραγματική δημοκρατία. Αυτό που χρειάζεται όμως επιπλέον είναι οι θεσμικές αλλαγές που θα στηριχθούν από την κεντρική πολιτεία. Για αυτό ακριβώς το λόγο πρέπει να είμαστε αποφασισμένοι, να ψηφίσουμε τους Οικολόγους Πράσινους οι οποίοι στο πρόγραμμά τους έχουν σαν στόχο όλες αυτές τις θεσμικές αλλαγές, για να μπορέσει η κάθε τοπική οικονομία, η κάθε τοπική κοινωνία και κατ επέκταση η ελληνική κοινωνία να αναπτυχθεί με μία πραγματική δημοκρατία και να δημιουργήσει μία οικονομία ευμάρειας και ποιότητας", συμπλήρωσε ο κύριος Χαραλαμπάκης.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png