Δηλώσεις Νικόλαου Βλαχάκου, υποψήφιου βουλευτή ΝΔ Α' Πειραιά και Νήσων. .

Για τη συμμετοχή του ως υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας στις βουλευτικές εκλογές της περιφέρειά μας, μίλησε στο Aegina Portal ο κύριος Νικόλαος Βλαχάκος. "Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, μου έκανε την τιμή να με καλέσει στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, στο σκληρό αγώνα που δίνει για να μπορέσει η Ελλάδα στις δύσκολες ώρες που περνάει, να βρει τις λύσεις εκείνες που της αξίζουν. Να βρει τις λύσεις εκείνες για μία πατρίδα ανεξάρτητη, αντάξια της ιστορίας της. Πιστεύω ότι η συμβολή όλων στο ανανεωμένο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Α' Πειραιά και Νήσων, θα συμβάλει με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο", είπε ο κύριος Βλαχάκος.


"Με τη δύναμη των λόγων και των έργων πιστεύω ότι μπορούμε να αποτρέψουμε τη μετανάστευση της νέας γενιάς που επιθυμεί να βρει καινούργιους δρόμους, προσφέροντάς της ευκαιρίες ανάπτυξης. Ο σκοπός μου είναι να αποκαταστήσουμε όλοι μαζί, τις αδικίες της οποίες έγιναν μέχρι σήμερα, που φυσικά δεν ήταν σε καμία περίπτωση υπαιτιότητα των πολιτών αυτής της χώρας", συμπλήρωσε. Ο κύριος Νικόλαος Βλαχάκος είναι ιατρός και υποψήφιος διδάκτωρ χειρουργικής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png