Δηλώσεις Ορέστη Κολοκούρη, υποψήφιου βουλευτή Οικολόγων Πράσινων Α' Πειραιά και Νήσων. .

Ιδρυτικό μέλος των Οικολόγων Πράσινων και διδακτορικός φοιτητής στην Γεωγραφία, ο κύριος Ορέστης Κολοκούρης, μίλησε στο Aegina Portal για την υποψηφιότητά του στις βουλευτικές εκλογές της 6ης Μαΐου με τους Οικολόγους Πράσινους στην Α' Πειραιά και Νήσων. "Σε αυτές τις εκλογές, οι οποίες είναι οι πιο κρίσιμες που έχει γνωρίσει η Ελλάδα, από τη μεταπολίτευση τουλάχιστον και όλος ο κόσμος το αναγνωρίζει, οι Οικολόγοι Πράσινοι κατεβαίνουμε με βασικούς άξονες της πολιτικής μας: Να αλλάξει αυτό το μοντέλο που έχει γνωρίσει η Ελλάδα, παραγωγής και κατανάλωσης το οποίο μας οδήγησε στην ύφεση με μία οικονομία με πήλινα πόδια


με μία αγροτική παραγωγή η οποία διαλύθηκε. Με μία οικονομία που βασιζόταν μόνο στις κατασκευές, να κάνουμε μία πράσινη στροφή με τοπικά προϊόντα, τοπική οικονομία. Να αναπτύξουμε τις ιδιαιτερότητες κάθε τόπου και των νησιών μας ", είπε ο κύριος Κολοκούρης."Σε μία εποχή που με το μνημόνιο λεηλατούνται οι φυσικοί πόροι, λεηλατούνται τα συλλογικά αγαθά, οι Οικολόγοι Πράσινοι θα προσπαθήσουν να είναι μία δύναμη που θα τα υπερασπιστεί και θα τα αναδείξει" συμπλήρωσε ο κύριος Ορέστης Κολοκούρης. Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο video.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png