Δηλώσεις Γιώργου Θεοδωράκη - υποψήφιου βουλευτή Β' Πειραιά με τη Δημιουργία Ξανά. .

"Η Δημιουργία Ξανά είναι ένα καινούργιο κόμμα το οποίο αποτελείται αποκλειστικά και μόνο από επαγγελματίες. Για παράδειγμα για να είναι κανείς μέλος θα πρέπει να έχει πέντε χρόνια ένσημα. Αυτό γίνεται γιατί πιστεύουμε ότι μόνο τα άτομα της αγοράς, έχουν την ικανότητα να κατανοήσουν και δώσουν λύσεις στα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει η χώρα. Δεν μετέχει κανένας πολιτικός μέσα στο κόμμα, δεν θέλαμε να έχουμε συνεργασία με κανέναν πολιτικό, γιατί πιστεύουμε ότι οι άνθρωποι οι οποίοι δημιούργησαν τα προβλήματα δεν μπορούν να τα λύσουν" είπε ο κύριος Θεοδωράκης.


"Όλα αυτά τα προβλήματα της χώρας δημιουργήθηκαν από μία νοοτροπία η οποία καλλιεργήθηκε τα τελευταία σαράντα χρόνια. Οι άνθρωποι αυτοί οι οποίοι γαλουχήθηκαν μέσα σε αυτή τη νοοτροπία δεν πιστεύουμε ότι είναι ικανοί να αντιμετωπίσουν και να λύσουν αυτά τα προβλήματα τα οποία οι ίδιοι δημιούργησαν", σημείωσε ο κύριος Γιώργος Θεοδωράκης, ο οποίος συμπλήρωσε ότι η Δημιουργία Ξανά δεν είναι ένα κόμμα διαμαρτυρίας, αλλά ένα κόμμα που θέλει να μπει στη βουλή θέλοντας να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της χώρας. Ο κύριος Θεοδωράκης είναι οικονομολόγος και μένει μόνιμα στην Αίγινα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του κυρίου Γιώργου Θεοδωράκη στο video.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png