Δηλώσεις Παναγιώτη Χατζηπέρου, υποψήφιου βουλευτή Επικρατείας του ΟΧΙ. .

Δηλώσεις για τη συμμετοχή του στο ΟΧΙ ως βουλευτής επικρατείας, έκανε σήμερα στο Aegina Portal ο κύριος Παναγιώτης Χατζηπέρος. "Βρισκόμαστε μπροστά στη μάχη όλων των μαχών και πρέπει όλοι να συμμετέχουμε. Η δυνατότητα την οποία έχουμε να ανατρέψουμε αυτό το σύστημα το προδοτικό, ενάντια στην όμορφη αυτή πατρίδα είναι η ψήφος μας. Σας καλώ να στηρίξουμε το ΟΧΙ του Δημήτρη Καζάκη, του Στέλιου Παπαθεμελή και όλων των αγανακτισμένων της πλατείας, οι οποίοι είναι μαζί μας. Αυτή η χώρα  είναι η πιο ευλογημένη της Ευρώπης, δυστυχώς όμως με σύστημα, με σχέδιο και με πολλούς Εφιάλτες και προδότες κατάφεραν να τη φέρουν εδώ που την έφεραν. Για την κατάσταση αυτή είναι όλοι υπεύθυνοι. Δεν είναι μόνο ο Παπανδρέου, είναι όλοι υπεύθυνοι, οι οποίοι με πράξεις και παραλήψεις έκαναν αυτή την προδοσία" είπε ο κύριος Χατζηπέρος.


Ο κύριος Χατζηπέρος έκανε αναφορά στο θέμα των Γερμανικών αποζημιώσεων, το ζήτημα των λαθρομεταναστών, την αποδόμηση της γεωργικής παραγωγής, του τουρισμού και της οικονομίας στο σύνολό της, ενώ τόνισε ότι το ΟΧΙ είναι το μοναδικό κόμμα που έχει πρόγραμμα και σχέδιο. "Το ΟΧΙ δεν το προβάλλουν στις τηλεοράσεις διότι ενοχλεί το σύστημα" είπε ο κύριος Χατζηπέρος που υπογράμμισε ότι τα μηνύματα για το κόμμα στο οποίο είναι υποψήφιος είναι πολύ θετικά. "Η Ελλάδα και ο Έλληνας δεν ζει γονατιστός, είμαστε ένας περήφανος λαός και πιστεύω ότι στις 6 του μηνός θα δώσουμε το σύνθημα σε όλους τους Ευρωπαίους". Αναλυτικά οι δηλώσεις του κυρίου Παναγιώτη Χατζηπέρου στο video.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png