Δηλώσεις του Ματθαίου Πολυκράτη, υποψήφιου βουλευτή των Οικολόγων Πράσινων στην Α' Πειραιά και Νήσων. .

Για τη συμμετοχή του στις βουλευτικές εκλογές της 6ης Μαΐου, ως υποψήφιος της Α' Πειραιά και Νήσων με τους Οικολόγους Πράσινους, μίλησε στο Aegina Portal ο Ματθαίος Πολυκράτης. "Στη σημερινή συγκυρία έχουμε την ευκαιρία όλοι οι πολίτες να δηλώσουμε ότι είμαστε παρόντες στις εξελίξεις με τη συμμετοχή μας, χωρίς φόβο και χωρίς εκβιασμούς. Με τη συμμετοχή μας να δώσουμε το παρών και ιδιαίτερα τα νέα παιδιά. Εμείς σαν οικολογικό κίνημα έχουμε προτάσεις οι οποίες δίνουν διέξοδο στη ζωή του ανθρώπου, του πολίτη, του διπλανού μας. Πιστεύω ότι είμαστε μία πολύ αξιόπιστη οικολογική δύναμη" είπε ο κύριος Πολυκράτης.


"Επιτέλους να σηκώσουμε το κεφάλι και να καταλάβουμε τα περιθώρια που έχουμε σαν Ελλάδα" συμπλήρωσε. Ο κύριος Ματθαίος Πολυκράτης σπούδασε οικονομικά στην Ανωτάτη Βιομηχανική Πειραιώς και σκηνοθεσία στην σχολή Κινηματογράφου και Τηλεόρασης Λυκούργου Σταυράκου. Είναι μόνιμος κάτοικος Αίγινας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png