Δηλώσεις Γιώργου Ζησιμάτου, υποψήφιου βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην Α' Πειραιά και Νήσων. .

Για τη συμμετοχή του στις βουλευτικές εκλογές της 6ης Μαΐου, μίλησε στο Aegina Portal ο κύριος Γιώργος Ζησιμάτος, υποψήφιος βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην περιφέρειά μας. Ο κύριος Ζηζιμάτος, πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά. "Κατεβαίνω με τον Πάνο Καμμένο στους Ανεξάρτητους Έλληνες, γιατί πάρα πολύ απλά κουράστηκα να βλέπω αυτόν τον τόπο να απαξιώνεται, να μην πηγαίνει μπροστά, να χάνει τα παιδιά του, να μην κάνει παιδιά, να μην μπορεί να αναπτυχθεί. Μας πουλήσανε ένα άσχημο όνειρο, μας πουλήσανε και πάρα πολύ ψευτοδιλήμματα, στην προσπάθεια να σώσουν αυτοί τα δικά τους συμφέροντα και τα συμφέροντα των τραπεζών", είπε ο κύριος Ζησιμάτος.  


"Εμείς εδώ όλοι, δουλεύαμε και δουλεύουμε για την κοινωνία. Είχαμε πάντα έντονο το εμείς κι όχι το εγώ το οποίο δόμησαν πάρα πολλά χρόνια οι προηγούμενες πολιτικές δυνάμεις αυτού του τόπου, που κυβέρνησαν αυτό τον τόπο, με μία λογική κομματική, που δεν οδήγησε πουθενά ούτε τον τόπο, ούτε τις υπηρεσίες του. Θέλουμε λοιπόν να προοδεύσουμε όπως προοδεύει όλος ο σύγχρονος δυτικός κόσμος. Η Ελλάδα δεν είναι ο σάκος του μποξ κανενός συστήματος, καμίας αγοράς, τραπεζική ή άλλης", τόνισε ο κύριος Ζησιμάτος. Αναλυτικά οι δηλώσεις του κυρίου Ζησιμάτου στο video.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png