Δηλώσεις Γρηγόρη Μαλτέζου, υποψήφιου βουλευτή Οικολόγων Πράσινων, Α' Πειραιά και Νήσων. .


"Το σύνθημά μας αυτή τη φορά στις εκλογές είναι Σκέψου Καθαρά. Πρέπει επιτέλους να αλλάξουμε μυαλά, να αλλάξουμε όλοι μας, να σκεφτούμε καθαρά και να δούμε που μας έχουν οδηγήσει τα δύο μεγάλα κόμματα μέχρι τώρα και σε τι καταστροφή οδηγούν την πατρίδα μας. Την έχουν ήδη οδηγήσει. Δεν πρέπει κανένας να τους ξαναπιστέψει αυτούς τους ανθρώπους, πρέπει λίγο να αλλάξουμε κι εμείς και να δούμε τι μπορεί να γίνει για εμάς και τα παιδιά μας. Μας έχουν χρεωμένους μέχρι τα δισέγγονα μας. Αυτό δεν πάει άλλο, πρέπει να αλλάξει". Είπε ο υποψήφιος βουλευτής κύριος Γρηγόρης Μαλτέζος μιλώντας στο Aegina Portal ως υποψήφιους βουλευτής της Α' Πειραιά και Νήσων με τους Οικολόγους Πράσινους για τις εκλογές της 6ης Μαΐου.


"Εμείς οι Οικολόγοι Πράσινοι πιστεύουμε στην κοινωνική αλληλεγγύη, στην τοπική ανάπτυξη και έχουμε σύνθημά μας αυτό που λέμε: Σκέψου σφαιρικά, δράσει τοπικά", σημείωσε ο κύριος Μαλτέζος υπογραμμίζοντας τα προβλήματα του νησιού για το νερό, την καθαριότητα και άλλα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png