Θεοδόσιος Παντελάρος - υποψήφιος βουλευτής Ανεξάρτητοι Έλληνες Α' Πειραιά και Νήσων. .

Για τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της Α' Πειραιά με τους Ανεξάρτητους Έλληνες στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές στις 6 Μαΐου, μίλησε σήμερα στο Aegina Portal ο κύριος Θεοδόσιος Παντελάρος. "Τα κόμματα που μας κυβέρνησαν μέχρι σήμερα, που παρουσιάζονταν δήθεν σαν κόμματα που μπορούν τώρα και να μας σώσουν, είναι αυτά που οδήγησαν σε υπερχρέωση τον ελληνικό λαό. Δάνεια τα οποία ποτέ δεν απόλαυσε ο λαός μας, τα καρπώθηκαν ανελέητα αυτοί που κυβέρνησαν και έχουν το θράσος σήμερα να δηλώνουν ότι με τα δάνεια αυτά, είχε ανέβει το βιοτικό μας επίπεδο και όχι με τους μόχθους και τις θυσίες του ελληνικού λαού" είπε ο κύριος Παντελάρος.


"Παρακαλώ τον ελληνικό λαό, να μην εμπιστευθεί αυτή τη φορά τα δύο κόμματα, τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, που μας οδήγησαν στην κατάσταση που βρίσκεται η Ελλάδα σήμερα. Να εμπιστευτούν τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Το σύνολο των υποψηφίων βουλευτών στην παράταξή μας είναι ανεξάρτητοι κυριολεκτικά, δεν δεσμεύονται από κανέναν κι ο μόνος λόγος που ασχολούμαστε είναι για να φύγει η Ελλάδα, η πατρίδα  μας, από αυτή τη δύσκολη θέση που έχει έρθει σήμερα". Οι δηλώσεις του κυρίου Παντελάρου αναλυτικά στο video.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png