Δηλώσεις της κυρίας Ελπίδας Παντελάκη, υποψήφιας βουλευτού του Κ.Κ.Ε. στην Α' Πειραιά και Νήσων. .

Λίγο πριν την έναρξη της προεκλογικής της ομιλίας σήμερα το βράδυ στην Παλαιά Προβλήτα, στο κεντρικό λιμάνι της Αίγινας, η υποψήφια βουλευτής του Κ.Κ.Ε. στην  περιφέρειάς μας κυρία Ελπίδα Παντελάκη, μίλησε στο Aegina Portal για τις εκλογές της 6ης Μαΐου. "Δεν χρειάζεται να είσαι κουμουνιστής για να ψηφίσεις κομμουνιστικό κόμμα, αρκεί να θίγεται το φιλότιμο και η αξιοπρέπειά σου, αρκεί εσύ που είσαι με την πλάτη κολλημένος στο τοίχο να κάνεις ένα βήμα μπροστά", τόνισε η κυρία Παντελάκη, που κατηγόρησε τα κόμματα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ ότι τόσα χρόνια δεν έχουν προσφέρει τις απαραίτητες υποδομές στην Αίγινα. "Τι έχουν κάνει τόσα χρόνια; σκεφτεί το", είπε μιλώντας για τα προβλήματα του νησιού σε βασικές υποδομές όπως το νερό, η διαχείριση των απορριμάτων, αλλά και η τουριστική ανάπτυξη.


"Ακούτε πολλά αυτές τις ημέρες. Θα υπάρξει μία πίεση, μία τρομοκρατία" είπε η κυρία Παντελάκη, σημειώνοντας ότι δημιουργείται ένα κλίμα πίεσης και εκβιασμού προκειμένου οι ψηφοφόροι να κάνουν επιλογές τέτοιες, που είναι ενσωματωμένες μέσα στο σύστημα. Τόνισε μάλιστα ότι όσοι θέτουν τα διλήμματα "ευρώ ή δραχμή", "μέσα ή έξω" από την ευρωπαϊκή ένωση προσπαθούν να εξαπατήσουν τον κόσμο, χαρακτηρίζοντας αυτά τα κριτήρια ως "θολά". Σας ζητάμε την κάλπη να την δείτε σαν τον καθρέπτη της ζωή σας κι όταν θα ψηφίσετε, να ψηφίσετε με βάση τις δικές σας ανάγκες, τα δικά σας θέλω". Οι δηλώσεις της κυρίας Παντελάκη αναλυτικά στο video.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png