Δηλώσεις Σπύρου Σπυρίδων. Υποψήφιου Βουλευτή Ν.Δ. Α' Πειραιά και Νήσων, .

Για την υποψηφιότητά του ως βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 6ης Μαΐου, έκανε δηλώσεις σήμερα το απόγευμα ο κύριος Σπύρος Σπυρίδων. Ο κύριος Σπυρίδων ανάμεσα σε άλλα, έκανε αναφορά για τη διαδρομή του στην τοπική αυτοδιοίκηση, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, τις συνεργασίες του με συναδέλφους στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά και πρόσφατα από τη θέση του ως σύμβουλος στην Περιφέρεια.


"Μπαίνω στον αγώνα σε μία πάρα πολύ δύσκολη περίοδο. Σε μία περίοδο που το αξίωμα του βουλευτού δεν είναι τόσο τιμητικό όσο ήταν κάποτε. Γνωρίζω πολύ καλά ότι μπορεί στην πορεία να κινδυνέψω να χάσω την αξιοπρέπειά μου κι αυτό όχι για προσωπικά λάθη, αλλά γιατί ο κόσμος θέλει να εκδικηθεί τους πολιτικούς γενικά και την πολιτική. Όμως η κατάσταση στην Ελλάδα είναι κρίσιμη κι όσοι πιστεύουν ότι μπορούν, πρέπει να βοηθήσουν τη χώρα, πρέπει να βοηθήσουν τον τόπο τους, να βοηθήσουν τους συμπολίτες τους", τόνισε ο κύριος Σπυρίδων.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png