Δηλώσεις Κώστα Κατσαφάδου. Υποψήφιου Βουλευτή Ν.Δ. Α' Πειραιά και Νήσων. .

Δηλώσεις για την υποψηφιότητα του ως βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην περιφέρειά μας, έκανε σήμερα το Aegina Portal ο κύριος Κώστας Κατσαφάδος. "Στις δύσκολες στιγμές που περνάει ο τόπος, αναγνωρίζοντας τη δικαιολογημένη οργή και θυμό που έχει ο κόσμος, εγώ σαν ένας νέος άνθρωπος δίνω τη μάχη μου μέσα από τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας, πιστεύοντας στον Αντώνη Σαμαρά για να μπορέσουμε εμείς οι νέοι άνθρωποι να κάνουμε τη δομική επανάσταση που χρειάζεται ο τόπος", είπε ο κύριος Κατσαφάδος.


"Αυτό το οποίο ζητάω είναι να κοιτάξουμε το δάσος και όχι το δέντρο, να μπορέσουμε να κοιτάξουμε το μέλλον του τόπου, τις επόμενες γενιές, τις νέες γενιές οι οποίες βρίσκονται σε αδιέξοδο και έχουν χάσει την ελπίδα τους. Οι νέοι πολιτικοί μπαίνοντας μέσα σε αυτό το δύσκολο στίβο, σε αυτή τη δύσκολη μάχη πρέπει να κατανοήσουν ότι πολιτικός δεν είναι ένας μάγος που έχει ένα μαγικό καπέλο ή ένα μαγικό ραβδάκι, πολιτικός δεν είναι αυτός που τάζει τα πάντα στους πάντες. Πολιτικός είναι αυτός ο οποίος έχει το θάρρος της γνώμης του, πιστεύει στις απόψεις του, βρίσκεται κοντά στο λαό και αγωνίζεται για το καλό της πατρίδας", συμπλήρωσε ο κύριος Κατσαφάδος.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png