Επίσκεψη Δημήτρη Καρύδη σε Μέθανα, Αγκίστρι και Αίγινα.

Πολιτικό Γραφείο Δημήτρη Καρύδη, Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Α' Πειραιά. Δελτίο Τύπου.
Επίσκεψη  στα Μέθανα, το Αγκίστρι και την  Αίγινα πραγματοποίησε την Παρασκευή  και το Σάββατο, 2 και 3 Σεπτεμβρίου, ο βουλευτής Α΄ Πειραιά και Νήσων του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Καρύδης.

Στα Μέθανα, ο Δήμαρχος Τροιζήνας- Μεθάνων, κ. Γ. Σαμπάνης, ο πρώην Δήμαρχος Μεθάνων, κ. Χ. Πάλλης και ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων, κ. Δ. Κατσικάρης εγκαινίασαν τη λειτουργία ενός νέου θαυμαστού πολιτιστικού κέντρου μετά την πλήρη ανακατασκευή του παλαιού κτιρίου της ΔΕΗ.

Στο Αγκίστρι, ο Δήμαρχος του νησιού, κ. Γ. Αθανασίου και ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων, κ. Δ. Κατσικάρης εγκαινίασαν τη νέα κεντρική πλατεία στην Σκάλα, στην οποία λειτουργούν παιδική χαρά και γήπεδο βόλεϊ.

Και τα δύο έργα ξεκίνησαν επί της θητείας του π. Νομάρχη Πειραιά, κ. Γ. Μίχα και αναβαθμίζουν ουσιαστικά την ποιότητα ζωής των κατοίκων των Μεθάνων και του Αγκιστρίου. Στις δύο εκδηλώσεις, οι οποίες πλαισιώθηκαν από μουσικές συναυλίες, συμμετείχαν εκατοντάδες πολίτες.

Το Σάββατο, το πρωί, στην Αίγινα, ο βουλευτής  Πειραιά συμμετείχε στους εκκλησιαστικούς  εορτασμούς για τον Πολιούχο του  νησιού, Αγ. Νεκτάριο.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png