Μετάταξη προσωπικού πρώην ΤΥΔΚ από Δήμο Πειραιά σε Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά.

Δημήτρης Καρύδης. Βουλευτής Α΄ Πειραιά και Νησιών. Δελτίο Τύπου.
Ιδιαίτερα θετικό γεγονός αποτελεί, για την ανάπτυξη των νησιών μας, η μετάταξη του προσωπικού της πρώην ΤΥΔΚ, από τον Δήμο Πειραιά, στην Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά για την εκτέλεση έργων, μελετών και υπηρεσιών του ν. 3316/2005 στους Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων της Περιφέρειας Αττικής.

Ο Υπουργός Εσωτερικών, κ. Γ. Ραγκούσης- και αυτό τον τιμά- έκανε δεκτό το καθολικό αίτημα που έχει διατυπωθεί από όλους τους βουλευτές και τους Δημάρχους της Α΄ και Β΄ Περιφέρειας Πειραιά και με διάταξη που κατέθεσε στο Νομοσχέδιο για την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση που συζητείται στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής, διορθώνει μια λανθασμένη απόφαση που στερούσε από τους Δήμους των νησιών του Αργοσαρωνικού, την Τροιζήνα, τα Μέθανα, τα Κύθηρα και τα Αντικύθηρα την πολύτιμη, τεχνική και επιστημονική υποστήριξη του προσωπικού της πρώην ΤΥΔΚ για την ανάπτυξη και την πρόοδο της Νησιωτικής μας Περιφέρειας.

Ολόκληρη  η διάταξη που  κατέθεσε ο Υπουργός Εσωτερικών, κ. Γ. Ραγκούσης έχει ως ακολούθως:  

Μετάταξη  προσωπικού πρώην  ΤΥΔΚ από Δήμο Πειραιά  σε Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά

Το προσωπικό  του Τμήματος Τεχνικών Υπηρεσιών  Δήμων και Κοινοτήτων Πειραιά (ΤΥΔΚ) της πρώην κρατικής περιφέρειας Αττικής που μετατάχθηκε στο Δήμο Πειραιά, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 258 του ν. 3852/2010, μετατάσσεται στην Περιφέρεια Αττικής και καταλαμβάνει προσωποπαγείς θέσεις αντίστοιχες του κλάδου, της κατηγορίας και της ειδικότητας του σε τμήμα που συνίσταται στη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά για την εκτέλεση έργων, μελετών και υπηρεσιών του ν. 3316/2005 στους Δήμους της περιφερειακής ενότητας νήσων της Περιφέρειας Αττικής.

Για την  ανωτέρω, εντός του μηνός από τη δημοσίευση του παρόντος, εκδίδεται διαπιστωτική πράξη του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής η οποία δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Για τις  θέσεις αυτές κατατάσσεται το προσωπικό με απόφαση του αρμόδιου προς διορισμό οργάνου, η οποία δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Οι διατάξεις  των παραγράφων 4 και 5 του άρθρου 256 του ν. 3852/2010 εφαρμόζεται και  για το ανώτερο προσωπικό.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png