Συνάντηση Καρύδη - Ραγκούση για τις μετατάξεις του προσωπικού της ΤΥΔΚ Πειραιά.

Δημήτρης Καρύδης. Βουλευτής Α' Πειραιά και Νήσων. Δελτίο Τύπου.
Συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, κ. Γιάννη Ραγκούση πραγματοποίησε ο βουλευτής Α΄ Πειραιά και Νήσων του ΠΑΣΟΚ, κ. Δημήτρης Καρύδης, την Τετάρτη 1η Δεκεμβρίου 2010.  Ο βουλευτής, κ. Καρύδης κατά τη διάρκεια της συνάντησης, επανέφερε στον κ. Ραγκούση το καθολικό αίτημα των Δημάρχων των νησιών του Αργοσαρωνικού, των Κυθήρων και της Τροιζηνίας να μη μεταταχθεί το προσωπικό της ΤΥΔΚ Πειραιά σε Δήμους αλλά να μεταταχθεί  στην Αντιπεριφέρεια Νήσων της Περιφέρειας Αττικής που δημιουργείται με τον "Καλλικράτη".

Ο κ. Καρύδης  υπενθύμισε στον κ. Ραγκούση την Αναφορά  που είχε καταθέσει στη Βουλή, την 1η Σεπτεμβρίου 2010, στην οποία αναφερόταν ότι η μετάταξη του προσωπικού της ΤΥΔΚ στο Δήμο θα αποστερήσει τους μικρούς νησιωτικούς Δήμους – οι οποίοι δεν έχουν τη δυνατότητα στο άμεσο μέλλον να συστήσουν πλήρεις τεχνικές υπηρεσίες- από τη δυνατότητα της άμεσης συνέχισης και υλοποίησης των τεχνικών και αναπτυξιακών τους προγραμμάτων και έργων. Ο Υπουργός, κ. Ραγκούσης έκανε αποδεκτό το αίτημα του βουλευτή, κ. Καρύδη, των Δημάρχων και των Τοπικών Φορέων και  δεσμεύτηκε ότι στην Περιφερειακή Ενότητα Νήσων Αττικής θα εφαρμοσθεί η ίδια απόφαση που ισχύει για την Περιφέρεια Νήσων Νοτίου Αιγαίου. Τόνισε δε ότι για το σκοπό αυτό θα φέρει νομοθετική ρύθμιση στη Βουλή με το νέο χρόνο.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png