Δελτίο Τύπου. Ο Δήμος Αίγινας για την δεύτερη Κυριακή των εκλογών.

Ολοκληρώθηκε χθές 25 Μαίου 2014 η δεύτερη φάση της εκλογικής διαδικασίας των επαναληπτικών εκλογών για την ανάδειξη της νέας Δημοτικής Αρχής για την επόμενη πενταετία .
Οι εκλογές διεξήχθησαν με απόλυτη τάξη και ηρεμία σε όλα τα εκλογικά τμήματα της Αίγινας.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα όπως προκύπτουν από τις καταστάσεις που συνέταξαν οι εφορευτικές Επιτροπές των Εκλογικών Τμημάτων , νικητήριος Συνδυασμός είναι ο “ ΑΙΓΙΝΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ – ΑΙΓΙΝΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ “ με επικεφαλής τον κ. Δημήτρη Μούρτζη με δεύτερο τον Συνδυασμό “ ΑΙΓΙΝΑ ΚΙΝΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ” με επικεφαλής τον κ. Παναγιώτη Κουκούλη .
Τα επίσημα αποτελέσματα ανακοινώνονται – σύμφωνα με τον Νόμο- από το Πρωτοδικείο Πειραιά
Συγχαίρουμε τον επιτυχόντα Συνδυασμό και τον κ. Δημήτρη Μούρτζη όπως επίσης και τούς εκλεγέντες Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους, ευχόμενοι καλή επιτυχία στο δύσκολο πράγματι έργο που θα αναλάβουν.
Επίσης ευχαριστούμε τούς συμπολίτες μας για τη συμμετοχή τους στην διαδικασία εκλογής καθώς επίσης όσους συνέδραμαν στην υποστήριξη συνολικά της εκλογικής διαδικασίας.
Ο Δήμαρχος
Θεοδόσης Σακκιώτης


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png