Ο Δήμος Αίγινας για την 43η Εθελοντική Αιμοδοσία.

Δήμος Αίγινας. Δελτίο Τύπου.
Στις 11/07/2014 και από ώρα 11:00π.μ έως 15:30μ.μ πραγματοποιήθηκε η 43η εθελοντική αιμοδοσία στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αίγινας. Η αιμοληψία πραγματοποιήθηκε από το τμήμα αιμοδοσίας του ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ «ΕΛΠΙΣ», έπειτα από πρωτοβουλίες του Δήμου της Αίγινας. Εφέτος ήταν μία ιδιαίτερη χρονιά καθότι το ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΕΙΟ κέντρο αιμοδοσίας συγχωνεύτηκε με το ΕΛΠΙΣ και το κράτος δεν μπορούσε να καλύψει τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής των ατόμων αιμοδοσίας. Η λύση στο πρόβλημά μας δόθηκε από την ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΠΛΟΙΩΝ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ με την χορηγία τους για δωρεάν μετακίνηση των ιατρών και νοσηλευτών του ΕΛΠΙΣ καθώς και δύο ασθενοφόρων.

Οι εθελοντές αιμοδότες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου ήταν 84 άτομα εκ των οποίων οι 74 θεωρήθηκαν κατάλληλοι για αιμοληψία. Στην αιμοληψία παρέστησαν ο Δήμαρχος Θεοδόσιος Σακκιώτης και ο Νεοεκλεγείς Δήμαρχος Δημήτριος Μούρτζης. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε: το ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «ΕΛΠΙΣ» και το εξαίρετο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του, την ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΠΛΟΙΩΝ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ για την χορηγία των εισιτηρίων, την Διευθύντρια και Υποδιευθύντρια του 1ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ, τους εργαζόμενους του Δήμου μας που ασχολήθηκαν με την διεκπεραίωση της αιμοδοσίας

Τα Μ.Μ.Ε και τα άτομα που βοήθησαν την προώθηση της όλης προσπάθειάς μας. Ιδιαίτερα όμως συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους εθελοντές αιμοδότες για την προσέλευσή τους, διότι χωρίς εκείνους δεν θα ενισχύονταν η τράπεζα αίματος του Δήμου μας. Οι μονάδες θα χορηγούνται στους εθελοντές αιμοδότες κατόπιν ελέγχου της κάρτας τους.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png