Ο Δήμος Αίγινας για την εγκάρσια πτέρυγα του Καποδιστριακού Ορφανοτροφείου.

Προς: ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
κ.Κωνσταντίνο Τασούλα

 Ταχ. Δ/νση: ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑΣ 20-22
 Τ.Κ: 106 82,  ΑΘΗΝΑ
 Τηλ.επικ.: 2131322647-650
 Fax: 2108201435

                                                                                                                                                
Αξιότιμε κ.Υπουργέ,

Σε συνέχεια τηλεφωνικής επικοινωνίας μας και όσον αφορά στο ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΑΙΓΙΝΑΣ, επιβεβαιώνουμε το τεράστιο ενδιαφέρον των Αιγινητών για ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΧΡΗΣΗΣ του Ιστορικού χώρου και πιο συγκεκριμένα για παροχή δυνατότητας αξιοποίησης και χρήσης των ΕΓΚΑΡΣΙΩΝ ΠΤΕΡΥΓΩΝ του.

Στο πλαίσιο της προφορικής συνεννόησης μας, παρακαλούμε όπως μας γνωρίσετε εγγράφως την συναίνεση σας για την έναρξη διαδικασίας λειτουργίας ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ, με αντικείμενο την παραχώρηση δικαιώματος χρήσης, όπως παραπάνω αναφέρεται.

Με την βεβαιότητα ότι θα ανταποκριθείτε στο αίτημά μας, το οποίο συνδέεται με το Ιστορικό μας Νησί – ως Ά Πρωτεύουσα του Νεότερου Ελληνικού (αναγνώριση της 26ης Ιανουαρίου – ημέρα ορκωμοσίας του Ά Κυβερνήτη Ιωάννη Καποδίστρια ως ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΕΟΡΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ – Προεδρ.Διάταγμα αριθμ.7/30-01-2012), σας ευχαριστούμε και αναμένουμε την θετική σας ανταπόκριση, καθότι ο Πολιτισμός ταυτίζεται με την Ιστορία της Αίγινας, αποτελεί την βασική συνιστώσα της «ταυτότητας» μας και δημιουργεί ένα σημαντικό «ρεύμα» επισκεπτών με πολιτιστικά χαρακτηριστικά.
    
Συνημμένα σας επανυποβάλλουμε το αίτημά μας για την οικία Μόραλη.

Με εκτίμηση κι ευχαριστίες
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ,
ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ Γ.ΣΑΚΚΙΩΤΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το παραπάνω έγγραφο προέκυψε έπειτα από προφορική επικοινωνία του Δημάρχου Αίγινας κ.Σάκη Σακκιώτη και του Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ.Κων/νου Τασούλα.

Ωστόσο σημειώνεται,  ότι ο Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού επικοινώνησε με δική του πρωτοβουλία και πάλι με τον Δήμαρχο Αίγινας και τον διαβεβαίωσε ότι θα επισκεφθεί τις προσεχείς ημέρες το Νησί μας και τον συγκεκριμένο χώρο του Ορφανοτροφείου, για να υποστηριχθούν συγκεκριμένες πρωτοβουλίες υποστήριξης της παραχώρησης δικαιώματος χρήσης του Ορφανοτροφείου στον Δήμο Αίγινας.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ Γ.ΣΑΚΚΙΩΤΗΣ


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png