Το έντυπο της Δημόσιας Διαβούλευσης του Επιχειρησιακού Προγράμματος του Δήμου Αίγινας.


Κυκλοφόρησε το έντυπο για τη Δημόσια Διαβούλευση σχετικά με το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του Δήμου Αίγινας. Στο έντυπο υπάρχει μία σύντομη καταγραφή των στόχων του Επιχειρησιακού Προγράμματος και των προτεραιοτήτων που θέτει όπως: την προστασία του περιβάλλοντος, την διατήρηση και ανάδειξη της ιστορικής και πολιτιστικής κληρονομιάς, τη διαμόρφωση και ανάπλαση των κοινόχρηστων χώρων, την αντιμετώπιση του προβλήματος ύδρευσης, τη χωροθέτηση του βιολογικού καθαρισμού και άλλα.

Η ιδιαιτερότητα του συγκεκριμένου εντύπου βρίσκεται στο ότι στο εσωτερικό του υπάρχει ένα τετρασέλιδο ερωτηματολόγιο, το οποίο ο κάτοικος της Αίγινας καλείται να συμπληρώσει και να αποστείλει στο Δήμο. Στο έντυπο διαβάζουμε σχετικά: Το ερωτηματολόγιο αυτό επιδιώκει να καταγράψει τις τάσεις, τις αντιλήψεις και τις προτάσεις όσων έχουν διαμορφώσει απόψεις ή θέσεις για την ανάπτυξη της Αίγινας. Το ερωτηματολόγιο απευθύνεται στους κατοίκους του Δήμου Αίγινας (Δημότες και μη), στους φορείς και όλους τους κοινωνικούς εταίρους (συλλόγους, σωματεία, συνεταιρισμούς ομίλους, ΜΚΟ). Το έντυπο θα διανεμηθεί μέσω ταχυδρομείου, ενώ θα υπάρχει διαθέσιμο και σε πολλά σημεία του νησιού.

Μπορείτε να κατεβάσετε το έντυπο σε μορφή pdf εδώ.

Κατεβάστε σε pdf την εισήγηση του Δημάρχου για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png