Συνάντηση του νέου Διοικητή Πειραιά του Πυροσβεστικού Σώματος κ. Κουτσούκος Διονύσιος με τον δήμαρχο Αίγινας.

Δήμος Αίγινας. Δελτίο Τύπου.
Ο νέος Διοικητής Πόλεως Πειραιά του Πυροσβεστικού Σώματος κ. Κουτσούκος Διονύσιος  και ο  Προϊστάμενος Π.Κ. Αίγινας κ. Λοιζίδης Ηλίας  επισκέφτηκαν χθες  17   Μαΐου 2016 τον Δήμαρχο Αίγινας κ. Δημήτριο Μούρτζη στο Δημαρχείο Αίγινας - Οινώνης 2.    Κατά την συνάντηση δόθηκε η ευκαιρία να εξεταστούν όλα τα θέματα που  έχουν σχέση με τις αρμοδιότητες της πυροσβεστικής Υπηρεσίας και διαπιστώθηκε ότι η συνεργασία Δήμου - Πυροσβεστικής είναι άριστη με θετικά αποτελέσματα στην προστασία του δασικού πλούτου του νησιού αλλά και της  ζωής και περιουσίας των κατοίκων .
Συζητήθηκαν επίσης  τα θέματα που απασχολούν  γενικότερα τη λειτουργία του Πυροσβεστικού κλιμακίου ώς πρός τις συνθήκες που επικρατούν καθώς και την  στελέχωση εν όψει θερινής περιόδου
Ο  κ. Δήμαρχος συνεχάρη τον νέο Διοικητή επί τη αναλήψη  των καθηκόντων του   και τόνισε ότι η καλή συνεργασία  με την Πυροσβεστική Υπηρεσία αλλά και τις άλλες Υπηρεσίες προστασίας του πολίτη είναι μεταξύ των προτεραιοτήτων του Δήμου ώστε να υπάρχουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα .


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png