Δήμος Αίγινας. Συνάντηση του Δημάρχου Αίγινας με τον Υπουργό Ναυτιλίας.

Δήμος Αίγινας. Δελτίο Τύπου.
Σήμερα 10/3/2017 και ώρα 14:30 ο Δήμαρχος Αίγινας κ.Δημήτριος Μούρτζης πραγματοποίησε προγραμματισμένο ραντεβού με τον Υπουργό Ναυτιλίας κ.Κουρουμπλή Παναγιώτη. Ο Κύριος Υπουργός και ο Αρχηγός του Λ.Σ Ναυάρχου κ.Ράπτη ανταποκρίθηκαν θετικά σε όλα τα αιτήματα του Δήμου μας και δήλωσαν ότι θα συμβάλλουν τα μέγιστα στην επίλυση οποιονδήποτε προβλημάτων αντιμετωπίζουμε. Μάλιστα εξασφαλίστηκε άμεσα η στελέχωση του προσωπικού του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αίγινας με την παρέμβαση του Διευθυντή προσωπικού και συμπατριώτη μας κ.Δημοσθένη Παπαλεονάρδου.

Επιπλέον, εγκρίθηκε η χορήγηση ενός νέου πλωτού 9,5 μετρων με δυο μηχανές 250 ίππων, ενώ θα εξεταστεί η χορήγηση ενός LAMBRO BOAT 57 για την διακομιδή ασθενών του νησιού μας μαζί με την εξασφάλιση του απαραίτητου προσωπικού.

Τέλος συζητήθηκαν έργα που αφορούν τα λιμάνια του νησιού μας και βρίσκονται σε στάδιο δημοπράτησης και η υλοποίηση τους θα υποστηριχθεί απαραιτήτως από τον ίδιο τον κ.Υπουργό.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png