Ανακοινώσεις για το Δημοτικό Λεωφορείο, το κάψιμο των κλαριών και την πολιτική προστασία.

1. ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ


Σας ενημερώνουμε ότι το δημοτικό λεωφορείο την Πέμπτη 2/11 ,θα εκτελέσει μόνο το μεσημβρινό δρομολόγιο που αφορά τους μαθητές των σχολείων και από την Παρασκευή 3/11 θα εκτελεί τα δρομολόγια του κανονικά, για την εξυπηρέτηση των μαθητών και των κατοίκων των χωριών του Νησιού μας.


2. ΚΑΨΙΜΟ ΚΛΑΡΙΩΝ


Σας ενημερώνουμε ότι ενόψει της χειμερινής περιόδου, επιτρέπεται το κάψιμο των κλαδιών (όχι απορριμμάτων) από την 1/11/2017 έως και την 30/4/2018 .Για οδηγίες και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα εξής τηλέφωνα:
Α) 2297-320063 Γραφείο Αντιδημάρχου δήμου Αίγινας
Β) 22970 -29199, 22970-22171 Πυροσβεστικό Κλιμάκιο
Γ) 199 ατελώς.
Σας υπενθυμίζουμε ότι με το κάψιμο των κλαδιών, εκτός
από την εναπόθεσή τους δίπλα στους κάδους που δημιουργεί μια άσχημη εικόνα για το Νησί μας, ο δήμος μας θα επωφεληθεί από την μείωση των εξόδων του για καύσιμα και εισιτήρια, για την μεταφορά τους.
Ευελπιστώντας να πράξετε αναλόγως, ο δήμος μας σας ευχαριστεί εκ των προτέρων. Καλό σας μήνα.
Σημ: Θα καταβληθεί προσπάθεια, ώστε στον επόμενο λογαριασμό ύδρευσης να υπάρχει και φυλλάδιο με αναλυτικές οδηγίες για το σωστό κάψιμο των κλαδιών, χωρίς τον κίνδυνο επέκτασης της φλόγας του καψίματος με κίνδυνο την εκδήλωση πυρκαγιάς.


3. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ


Σας ενημερώνουμε ότι ενόψει της χειμερινής περιόδου και για την αντιμετώπιση προβλημάτων που ενδεχομένως θα δημιουργηθούν από τις πιθανές έντονες βροχοπτώσεις και πλημμύρες, την Τρίτη 7/11 και ώρα 13:00 στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στον Μεριστό, θα πραγματοποιηθεί σύγκληση του συντονιστικού οργάνου για την Πολιτική Προστασία του Νησιού μας. Παρακαλούνται οι συμπολίτες μας που διαθέτουν μηχανήματα για την αντιμετώπιση τέτοιων φαινόμενων, όπως παρευρεθούν για την δημιουργία Μητρώου μηχανημάτων Πολιτικής Προστασίας του Νησιού μας.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΡΜΑΡΙΝΟΣ


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png