Συνάντηση Δημάρχου Δημήτρη Μούρτζη με Υπουργό Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή.

Δελτίο Τύπου.
Συνάντηση με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιώτικης πολιτικής κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή και τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου είχε την Δευτέρα 6 Νοεμβρίου ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Δημήτριος Μούρτζης κατόπιν αιτήματός του.

Η συνάντηση είχε σαν κύριο θέμα την επικείμενη ενεργοποίηση προβλεπόμενης επιβολής τέλους από τον Οργανισμό λιμένος Ελευσίνας που θα έχει ώς αποτέλεσμα την αύξηση αναλογικά του τελικού κόστους μεταφοράς νερού στην Αίγινα. Ο κ. Υπουργός έκρινε εύλογο το αίτημα του Δήμου Αίγινας και δήλωσε ότι θα το εξετάσει και θα προβεί στις απαραίτητες ενέργειες , ώστε η τυχόν επιβάρυνση που θα επιβληθεί διά του τέλους να είναι η μικρότερη δυνατή, ώστε να μην υπάρξει θέμα αύξησης του κόστους μεταφοράς του νερού με υδροφόρα σκάφη και επιβάρυνση του καταναλωτή.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον κ. Υπουργό για το συνολικό ενδιαφέρον που επιδεικνύει για όλα τα θέματα που απασχολούν την Αίγινα αλλά και όλους τούς νησιώτικους Δήμους στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιώτικης πολιτικής.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png