Ο Δήμος Αίγινας για την ένταξη στο Πρόγραμμα "ΦιλόΔημος".

Δήμος Αίγινας. Δελτίο Τύπου.
Επιτυχές αποτέλεσμα για την Αίγινα είχαν οι συντονισμένες ενέργειες του Δημάρχου κ. Δημητρίου Μούρτζη και της Δημοτικής Αρχής σε συνεργασία με τις Υπηρεσίες του Δήμου και της Περιφέρειας για την έγκαιρη ένταξη του Δήμου στο Πρόγραμμα «ΦιλόΔημος» (ΚΥΑ 13022 -ΦΕΚ 1377Β/24-4-2018).

Ο Δήμος μας παρά το μικρό του μέγεθος και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει λόγω της οικονομικής κρίσης επέτυχε , όπως φαίνεται και από τον συνημμένο πίνακα ,να συγκαταλέγεται μεταξύ των δεκατριών πρώτων Δήμων και Οργανισμών που έχουν ενταχθεί και μάλιστα με το τρίτο κατά σειρά μεγέθους ποσό συνολικού προϋπολογισμού 3.711,489 ευρώ , για το έργο “ Προμήθεια , εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία συστήματος βελτίωσης λειτουργίας των δικτύων ύδρευσης και μείωσης των απωλειών πόσιμου νερού της νήσου Αίγινας “ που υπέγραψε ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Πάνος Σκουρλέτης.
Υπόψιν ότι επρόκειτο για μία δύσκολη διαδικασία αφού έχουν υποβληθεί για το ανωτέρω πρόγραμμα «ΦιλόΔημος» συνολικά 158 προτάσεις από Δήμους και Οργανισμούς
Το πρόγραμμα «ΦιλόΔημος» είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας των Υπουργείων Εσωτερικών και Οικονομίας και Ανάπτυξης, και έχει εξασφαλίσει συνολικά 400 εκατ. ευρώ για έργα ύδρευσης και αποχέτευσης, εντός του 2018,

Η επίδραση του παραπάνω έργου για τούς κατοίκους της Αίγινας είναι πολύ σημαντική καθώς το πρόβλημα των απωλειών του νερού που έχει αποτελέσει ένα διαχρονικό θέμα για την Αίγινα θα βρει επιτέλους τη λύση του.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png