Δήμος Αίγινας. Επιδότηση σήμανσης σκύλων.

Δήμος Αίγινας. Δελτίο Τύπου.
Κατ’ αρχάς σας ενημερώνουμε ότι το Αστυνομικό Τμήμα της Αίγινας καθώς και το Δασονομείο Αίγινας έχουν προμηθευτεί ανιχνευτές ηλεκτρονικών σημάνσεων σκυλιών και θα προχωρήσουν άμεσα σε σχετικούς ελέγχους. Υπενθυμίζουμε στους πολίτες, που δεν έχουν τσιπάρει τα σκυλιά τους, ότι έχουν την ευκαιρία να το κάνουν τώρα με επιδότηση 25 ευρώ για το κάθε σκυλί, (καταβάλουν 10 ευρώ για το κάθε σκυλί) ευγενικής χορηγείας της Zero Stray Pawject, Inc. και της Welttierschutzgesellschaft e.V. και αφορά 185 ηλεκτρονικές σημάνσεις.

Η προσφορά αυτή ισχύει έως τέλος Μαΐου και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Αν ο σκύλος σας δεν είναι σημασμένος, και αν το εισόδημα του μέλους της οικογένειας στο οποίο θα εγγραφεί ο σκύλος δεν υπερβαίνει τα 600 ευρώ το μήνα, ή το οικογενειακό σας εισόδημα δεν υπερβαίνει τα 600 ευρώ το μήνα ανά άτομο, τότε δικαιούστε την επιδότηση των 25 ευρώ. Αρκεί μια υπεύθυνη δήλωση του Ν. 105 στο γραφείο της Επόπτριας Δημοσίας Υγείας, κ. Σοφίας Χατζίνα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png