Επιστολή Δημήτρη Μούρτζη προς Κυριάκο Μητσοτάκη για το θέμα του υποθαλάσσιου αγωγού.

Δήμος Αίγινας. Δελτίο Τύπου.
Με επιστολή του από 7/8/2019 ΑΠ 9358 , ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Δημήτριος Μούρτζης ενημερώνει τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη για το θέμα που έχει προκύψει με την έκδοση αδειών παραχώρησης των απαιτουμένων για την υλοποίηση του έργου του υποθαλάσσιου αγωγού , χώρων παραλίας , αιγιαλού και πυθμένα.

Όπως αναφέρει με έμφαση ο κ. Δήμαρχος “παράλληλα με την αδειοδοτική διαδικασία το έργο έχει προχωρήσει σημαντικά και αν δεν ολοκληρωθεί η διαδικασία πολύ σύντομα, οι εργασίες θα σταματήσουν με πολύ επιβαρυντικές και επικίνδυνες συνέπειες (έργο ανοικτής θαλάσσης με χρήση εξειδικευμένου εξοπλισμού και τεχνολογίας ) πολύ πέρα από την απλή καθυστέρηση της ολοκλήρωσής του “Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ , καταλήγει στην επιστολή του ο Δήμαρχος Αίγινας , “Αυτό το μεγάλο έργο ζωής , ένα έργο σημαντικό για το νησί μας αλλά και του συνόλου του Λεκανοπεδίου, χρειάζεται την άμεση παρέμβασή σας για να κοπεί ο Γόρδιος δεσμός μεταξύ των Υπηρεσιών που εμποδίζουν την εξέλιξη και ολοκλήρωσή του “Η επιστολή αυτή προς τον κ. Πρωθυπουργό έχει διαβιβαστεί επίσης στους κ.κ. Χρήστο Σταικούρα, Υπουργό Οικονομικών, κα Δούρου Ρένα, Περιφερειάρχη Αττικής , κ. Χατζηπέρο Παναγιώτη, Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Νήσων και κ. Κοκκινάκη Σπυρίδωνα, Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής για τις δικές τους ενέργειες στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png