Ανακοίνωση της επιτροπής αξιολόγισης του Δήμου Αίγινας, για τη μοριοδότησης αιτήσεων Παιδικού Σταθμού Χλόης για το 2019-2020.

Δήμος Αίγινας. Ανακοίνωση.
Ολοκληρώθηκαν οι συνεδριάσεις της Επιτροπής αξιολογήσεων – μοριοδοτήσεων των αιτήσεων που έχουν υποβληθεί για την εισαγωγή παιδιών στον Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Χλόης μέσω Δήμου και μέσω του προγράμματος “ Εναρμόνιση Οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής “ με τη χορήγηση Voucher από EETΑΑ.

Για την μοριοδότηση των αιτήσεων μέσω Δήμου ελήφθησαν υπόψιν κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια σύμφωνα με τα υποβληθέντα δικαιολογητικά.

Για τις αιτήσεις μέσω voucher ελήφθη υπόψη η μοριοδότηση που έχει γίνει από την χορηγήσασα τα Voucher ΕΕΤΑΑ . Και για τις δύο περιπτώσεις ελήφθη υπόψη η συμμόρφωση με τον ισχύοντα κανονισμό λειτουργίας του Δημοτικού παιδικού Σταθμού Αίγινας . Υπόψιν ότι σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου η υποβολή των Voucher στον Δήμο έπρεπε να γίνει έως την Παρασκευή 9/8/2019.

Παρακάτω γίνεται η ανάρτηση των σχετικών πινάκων . Υπόψιν ότι λόγω της προστασίας των προσωπικών δεδομένων , για μεν τις αιτήσεις μέσω Δήμου δίδεται μόνο ο αριθμός πρωτοκόλλου κατάθεσης αίτησης και τα αρχικά του επωνύμου- ονόματος του παιδιού , για δε τις αιτήσεις μέσω ΕΕΤΑΑ , δίδεται ο αριθμός VOUCHER .και τα αρχικα του δικαιούχου voucher.

Παρακαλούνται οι δικαιούχοι VOUCHER όπως φαίνονται στον σχετικό πίνακα , να προσέλθουν στο Γραφείο προϊσταμένου Παιδικού Σταθμού στο Δημαρχείο Αίγινας για την ολοκλήρωση της διαδικασίας και την υπογραφή των σχετικών συμφωνητικών προς Δήμο και ΕΕΤΑΑ εως 30/8/2019 . Πρέπει επίσης να έχουν μαζί την εξουσιοδότηση προς ΕΕΤΑΑ.

Αναλυτικά των πίνακα μπορείτε να τον δείτε στην ιστοσελίδα του δήμου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png