Δήμος Αίγινας. Καταγραφή αδέσποτων σκυλιών.

Ο Δήμος της Αίγινας, σε συνεργασία με την φιλοζωική εταιρία Zero Stray Pawject συνεχίζει τις προσπάθειες για την εξάλειψη του προβλήματος των αδέσποτων σκύλων στην Αίγινα.
Θα θέλαμε να ζητήσουμε την συνδρομή των πολιτών ώστε ο Δήμος να έχει μια πιο ακριβή και συνεχώς επικαιροποιημένη εικόνα του προβλήματος.
Ζητάμε, εφόσον δείτε έναν αδέσποτο σκύλο, να τραβήξετε μια φωτογραφία με το κινητό σας και να την αποστείλετε στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Στο μήνυμά σας παρακαλούμε συμπληρώστε την διεύθυνση ή την περιοχή στην οποία τραβήξατε την φωτογραφία.
Εάν έχετε τη δυνατότητα προσθέστε και ότι άλλα στοιχεία σχετικά με τον σκύλο (π.χ. αν έχει περιλαίμιο, αν είναι αρσενικό ή θηλυκό, αν είναι μέλος αγέλης, αν το βλέπετε πρώτη φορά κ.λ.π.) Αν δεν είστε σίγουροι αν ο σκύλος που θέλετε να φωτογραφίσετε είναι επιθετικός , μην πλησιάσετε τραβήξτε την φωτογραφία από απόσταση ασφαλείας.
Όλοι μαζί για μια Αίγινα χωρίς αδέσποτα!

Ο δήμαρχος
Ιωάννης Π. Ζορμπάς.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png