Δήμος Αίγινας. Ολοκλήρωση του Προγράμματος διανομής καθημερινών γευμάτων της Περιφέρειας Αττικής σε ευπαθείς ομάδες.

Δήμος Αίγινας. Δελτίο Τύπου.
Ολοκληρώθηκε την Τρίτη 9 Ιουνίου το Πρόγραμμα διανομής ειδών σίτισης (έτοιμα καθημερινά γεύματα) σε ευπαθείς ομάδες του Δήμου Αίγινας της Περιφέρειας Αττικής λόγω πανδημίας COVID-19, το οποίο διήρκεσε περίπου ένα μήνα.
Ο Δήμος Αίγινας λάμβανε καθημερινά 330 μερίδες γευμάτων, 165 μεσημεριανού και 165 βραδινού τα οποία μεταφέρονταν στο Λεούσειο Ίδρυμα κι από εκεί με την βοήθεια των εθελοντών και των υπευθύνων λειτουργίας του Ιδρύματος προωθούνταν στους ωφελούμενους συνανθρώπους μας που είχαν ανάγκη σίτισης.
Η επιτροπή παραλαβής των γευμάτων αποτελούνταν από τον Δήμαρχο Αίγινας κ. Γιάννη Ζορμπά, τον Αντιδήμαρχο κ. Δημήτριο Καραγιάννη, τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Αίγινας κ. Παναγιώτη Κασιμάκη και την Δημοτική Σύμβουλο κα Καίτη Σαλπέα - Στάθη σε συνεργασία με τον Διευθυντή του Λεουσείου Ιδρύματος π. Νικόλαο Σαββόπουλο.
Ευχαριστούμε θερμά τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργο Πατούλη, την Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κα Βάσω Θεοδωρακοπούλου – Μπόγρη για την κοινωνική προσφορά και ευαισθησία τους, καθώς και όλους τους εθελοντές και εθελόντριες για την αμέριστη βοήθεια και συμπαράστασή τους στην εφαρμογή του Προγράμματος και στην διανομή των γευμάτων με αποτέλεσμα κανένας συνάνθρωπός μας να μην στερηθεί την καθημερινή του σίτιση λόγω της πανδημίας.
Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι η συνεργασία κι η εθελοντική προσφορά αποφέρει τα βέλτιστα αποτελέσματα, ιδιαιτέρως σε κρίσιμες περιόδους που βιώνει η κοινωνία μας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png