Δήμος Αίγινας. Μεταβολή Λειτουργικότητας Δημοτικού Σχολείου Βαθέος.

Δήμος Αίγινας. Δελτίο Τύπου.
Μετά την από 18 Αυγούστου 2020 καθοριστική (εκ του αποτελέσματος) συνάντηση με τον Αναπληρωτή Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Γιάννη Σακκιώτη, παρουσία της Διευθύντριας του Δημοτικού Σχολείου Βαθέος κας Λίλης Βογιατζή- Λεούση, του Προέδρου Συλλόγου Γονέων κ. Γιώργου Μούρτζη και των μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου κας Πέγκυς Γιάνναρου και κας Σταυρούλας Γκαρή και μετά από συντονισμένες ενέργειες, το Δημοτικό Σχολείο Βαθέος κατά το σχολικό έτος 2020 – 2021 θα λειτουργήσει ως 4θέσιο.

Από τη νέα σχολική χρονιά, και σύμφωνα με τις τοποθετήσεις που ήδη έγιναν, το Δημοτικό σχολείο θα λειτουργεί με 4 εκπαιδευτικούς για το πρωινό πρόγραμμα και 1 εκπαιδευτικό για τα παιδιά που εντάσσονται στο ολοήμερο. Επίσης θα καλυφθούν τα μαθήματα της θεατρικής αγωγής, των εικαστικών, της αγγλικής γλώσσας, της φυσικής αγωγής, της πληροφορικής, της μουσικής από αντίστοιχους εκπαιδευτικούς αυτών των ειδικοτήτων. Τέλος στο σχολείο θα τοποθετηθούν 2 εκπαιδευτικοί για παράλληλη στήριξη κι ένας σχολικός νοσηλευτής.

Στόχος μας είναι το σχολείο να λειτουργήσει οργανικά ως 6θέσιο, ένα χρόνιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας και της εκπαιδευτικής κοινότητας, όπου ευελπιστούμε να το επιτύχουμε σύντομα.
Με εκτίμηση,
Ο Δήμαρχος και
Πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας Δήμου Αίγινας
Γιάννης Π. Ζορμπάς


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png