Δήμος Αίγινας. Τηλεδιάσκεψη με θέμα "Covid-19 και Εμβολιασμός".

Δήμος Αίγινας. Δελτίο Τύπου.
Τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 9 Μαρτίου με θέμα «Covid-19 και Εμβολιασμός» με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργου Πατούλη και συμμετοχή του Υπουργού Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια και της Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κας Βάσως Θεοδωρακοπούλου - Μπόγρη για την ενημέρωση των Δημάρχων της Αττικής σχετικά με την επιδημιολογική εικόνα και την εξέλιξη των εμβολιασμών.
Εκ μέρους του Δήμου Αίγινας συμμετείχαν ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Ζορμπάς και ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Κέντρου Υγείας Αίγινας κ. Στέλιος Θεριανός.
Στην τοποθέτησή του ο κ. Γιάννης Ζορμπάς ενημέρωσε τους συμμετέχοντες ότι ο Δήμος Αίγινας έχει ήδη καταθέσει αίτημα για την συμμετοχή του στο πρόγραμμα των νησιωτικών περιοχών σχετικά με τον εμβολιασμό των δημοτών άνω των 60 ετών, χωρίς να απαιτείται η μετακίνησή τους στον Πειραιά, καθώς και ότι έχει ήδη αναπτύξει την βάση δεδομένων των ενδιαφερομένων δημοτών.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png