Ο δήμος Αίγινας για τις δράσεις διενέργειας rapid test στους κατοίκους του νησιού τη Δευτέρα 10 και την Τρίτη 11 Μαΐου.

Δήμος Αίγινας. Δελτίο Τύπου.
Θέμα: "Ολοκληρώθηκαν με μεγάλη συμμετοχή οι διήμερες δράσεις διενέργειας rapid test".
Ολοκληρώθηκαν χθες Τρίτη 11 Μαΐου 2021 οι διήμερες δράσεις πρόληψης από τον COVID 19 με διενέργεια rapid test στον πληθυσμό του νησιού, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν από την Περιφέρειας Αττικής και τον Δήμο Αίγινας σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Αίγινας, το Νοσοκομείο Άγιος Διονύσιος και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών.
Την Δευτέρα 10 Μαΐου 2021 διενεργήθηκαν 271 rapid test με 2 θετικά αποτελέσματα, ενώ την Τρίτη 11 Μαΐου 2021 πραγματοποιήθηκαν 157 rapid test, τα οποία ήταν όλα αρνητικά.
Ευχαριστούμε θερμά τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργο Πατούλη, την Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κα Βάσω Θεοδωρακοπούλου – Μπόγρη, τον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας κ. Αθανάσιο Βαθιώτη, τον συντονιστή του Κέντρου Επιχειρήσεων της Περιφέρειας Αττικής και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κ. Πάνο Ευσταθίου, την Επιτροπή Υγείας του Δήμου Αίγινας και ιδιαίτερα τον ιατρό, μέλος της Επιτροπής κ. Αντώνη Πολυδώρου, το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό για την υποστήριξή του, καθώς και τους πολίτες που προσήλθαν με στόχο την διασφάλιση της δημόσιας υγείας του νησιού μας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png