Προγράμματα μαζικής άθλησης από το Δήμο Αίγινας.

Δήμος Αίγινας. Ανακοίνωση.
Σας ενημερώνουμε ότι ο Δήμος Αίγινας με την  υποστήριξη και τη συγχρηματοδότηση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού υλοποιεί  Προγράμματα Άθλησης, που  αφορούν τα παιδιά και τους εφήβους  του νησιού μας.

Πρόκειται για τα εξής προγράμματα:

1)  Άσκηση στην προσχολική ηλικία ( παιδιά 4-5 ετών )

2)  Άσκηση στην παιδική ηλικία  (παιδιά 6-12 ετών )

3)  Άσκηση στην εφηβική ηλικία ( παιδιά  12-18 ετών ).

Το πρόγραμμα  που αφορά στην προσχολική ηλικία θα προσανατολίσει από νωρίς τα παιδιά στην ανάγκη, τη χαρά και τα οφέλη της άθλησης , ενώ τα προγράμματα που αφορούν στην παιδική και στην εφηβική ηλικία   θα περιλαμβάνουν πιο συγκεκριμένα τα αθλήματα που αναπτύσσονται στο νησί μας.(στίβος, ποδόσφαιρο, καλαθοσφαίριση και ιστιοπλοΐα) .

Η χρονική διάρκεια όλων των προγραμμάτων θα είναι μέχρι τις 15 Ιουνίου 2010 και τα παιδιά που θα συμμετέχουν θα καταβάλουν εφάπαξ το ποσό των δέκα  Ευρώ (10€) για όλο το πρόγραμμα.

Αιτήσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται  στα Σχολεία ή στο Δημαρχείο μέχρι την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010. Ο αριθμός των παιδιών που θα συμμετέχουν είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας βάσει των αιτήσεων . Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στον Δήμο Αίγινας τηλ: 22973 20014.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png