Δήμος Αίγινας. Πρόγραμμα "επίσκεψη στα δάση".


Δήμος Αίγινας. Δελτίο Τύπου.
Ο Δήμος Αίγινας, ευαισθητοποιημένος  όσον αφορά  τα θέματα προστασίας  του περιβάλλοντος  και της  ποιότητας ζωής των πολιτών  του και ιδιαιτέρως της νεολαίας,  προσκάλεσε και εφέτος, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Προστασίας των Δασών, 21 Μαρτίου, τα παιδιά όλων των σχολείων της Αίγινας σε επισκέψεις και ξεναγήσεις στα δάση και τα φυσικά οικοσυστήματα του νησιού μας.

Οι περίπατοι θα διαρκέσουν από τις 29 Μαρτίου μέχρι τα τέλη Μαΐου και θα πραγματοποιηθούν  σε συνεργασία με το Δασονομείο Αίγινας. Για τη μετακίνηση των παιδιών   θα διατεθεί το λεωφορείο του Δήμου Αίγινας, ενώ υπεύθυνη  Δασολόγος, εθελόντρια του Δήμου, έχει αναλάβει την ξενάγηση και την ενημέρωση.

Πρόκειται για μια πρωτοποριακή πρωτοβουλία του Δήμου, που προσφέρει στους μαθητές όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων τη δυνατότητα να έχουν μια μοναδική βιωματική εμπειρία στο δάσος. Ξεκίνησε το 2007 και συνεχίζεται με επιτυχία και μεγάλη ανταπόκριση εκ μέρους των παιδιών και των εκπαιδευτικών.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png