Δύο νέα, σύγχρονα απορριμματοφόρα, παρέλαβε σήμερα ο Δήμος Αίγινας.

dimos-aporimmatofora.jpeg

Δήμος Αίγινας. Δελτίο Τύπου.

Δύο νέα απορριμματοφόρα οχήματα προστίθενται από σήμερα, 2/10/2023, στον στόλο οχημάτων καθαριότητας του Δήμου Αίγινας, μετά από ηλεκτρονική διαγωνιστική διαδικασία. Πρόκειται για απορριμματοφόρα τύπου πρέσας χωρητικότητας 16 m3. Το κόστος για την αγορά των οχημάτων ανέρχεται σε 435.000,00 €, εκ των οποίων 150.000,00 € εξασφαλίστηκαν από το πρόγραμμα “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ”, ενώ το υπόλοιπο ποσό καλύφθηκε από ιδίους πόρους του Δήμου.

Στην παραλαβή των οχημάτων παραβρέθηκε ο Δήμαρχος, Γιάννης Ζορμπάς, ο οποίος σε δήλωσή του ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γι’ αυτήν τη σημαντική προσθήκη στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου μας. Τα νέα οχήματα προσφέρουν αναβαθμισμένες τεχνολογικές λύσεις, που θα μας επιτρέψουν να διαχειριζόμαστε τα απορρίμματα με ακόμα πιο αποδοτικό τρόπο. Αυτό σημαίνει λιγότερη ρύπανση, βελτιωμένη αποκομιδή απορριμμάτων και ένα πιο υγιές περιβάλλον για όλους μας. Εκτός από ένα επιπλέον εργαλείο για τους υπαλλήλους του Δήμου σηματοδοτούν τη δέσμευσή μας για την προστασία του περιβάλλοντος και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής μας. Στόχος ήταν και παραμένει η βιώσιμη και αποτελεσματική αντιμετώπιση των απορριμμάτων.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους εργαζόμενους στην υπηρεσία καθαριότητας για την αφοσίωσή τους και τη σκληρή δουλειά τους.
Χάρη σε αυτούς ξυπνάμε όλοι σε μια καθαρή Αίγινα».


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png