Δήμος Αίγινας. Έναρξη του νέου προγράμματος "Άθληση για Όλους" και συμπλήρωση φόρμας ενδιαφέροντος

Δήμος Αίγινας. Δελτίο Τύπου.

Με ιδιαίτερη χαρά και ενθουσιασμό ανακοινώνουμε την έναρξη του νέου προγράμματος "Άθληση για Όλους", το οποίο σχεδιάστηκε με σκοπό να προσφέρει σε όλους τους πολίτες την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε αθλητικές δραστηριότητες που προάγουν την υγεία, την ευεξία και την κοινωνική συνοχή.

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας μας, καλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους να συμπληρώσουν τη φόρμα ενδιαφέροντος και να εκφράσουν την προτίμησή τους για τα προγράμματα που επιθυμούν να συμμετέχουν. Η γνώμη σας είναι καθοριστική για την οργάνωση και την επιτυχή υλοποίηση του προγράμματος, καθώς επιθυμούμε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες και τις επιθυμίες των Αιγινητών πολιτών.

Η διαδικασία συμπλήρωσης της φόρμας είναι απλή και γρήγορη.

Ακολουθήστε τον σύνδεσμο https://forms.gle/XcNNrjuJkFqgZKRZ9 και τσεκάρετε τις προτιμήσεις σας.

Παρακαλούμε να συμπληρώσετε τη φόρμα έως τις 30 Ιουνίου 2024, για να μας δώσετε τον απαραίτητο χρόνο να οργανώσουμε τα προγράμματα που θα επιλεγούν και να εξασφαλίσουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για όλους.

Μέσω του προγράμματος "Άθληση για Όλους", έχουμε στόχο να προωθήσουμε την ενεργό συμμετοχή όλων των πολιτών, ανεξαρτήτως ηλικίας, φύλου και φυσικής κατάστασης, σε διάφορα προγράμματα πολλαπλών αθλητικών δραστηριοτήτων.
Η συμμετοχή σας είναι πολύτιμη και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία και την υποστήριξή σας.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Αντιδημαρχία Αθλητισμού στο τηλέφωνο 22973 20040 ή στείλτε email στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Με εκτίμηση,
Νικόλαος Μαρίνος
Αντιδήμαρχος Αθλητισμού
Δήμου Αίγινας


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png