Διακοπή λειτουργίας των υπηρεσιών του Δήμου Αίγινας αύριο Παρασκευή 28/2, λόγω της συμμετοχής του στις εκδηλώσεις μνήμης για την τραγωδία των Τεμπών.

dimos-aeginas-logo.png

Δήμος Αίγινας. Ανακοίνωση.
Την Παρασκευή, 28/02/2025, οι υπηρεσίες του Δήμου Αίγινας θα διακόψουν την λειτουργία τους στις 10:45, με εξαίρεση την λειτουργία των Παιδικών Σταθμών, προκειμένου να διευκολυνθεί το προσωπικό του Δήμου, που επιθυμεί να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις μνήμης και διαμαρτυρίας για την τραγωδία των Τεμπών, αλλά και ως μια ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης στη μνήμη των θυμάτων και των οικογενειών τους. 

Ο Δήμος Αίγινας ενώνει τη φωνή του με εκείνους που ζητούν δικαιοσύνη για την τραγωδία και λήψη ουσιαστικών μέτρων για την ασφάλεια στις μετακινήσεις.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png