Θερινό σχολείο της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Κοινωνικής Ψυχολογίας. Υπό την Αιγίδα του Δήμου Αίγινας.


Δήμος Αίγινας. Ανακοίνωση.
Από τις 23 Αυγούστου μέχρι την 6η Σεπτεμβρίου 2010 θα διεξαχθεί στο 1ο δημοτικό σχολείο της Αίγινας το θερινό σχολείο της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Κοινωνικής Ψυχολογίας (European Association of Social Psychology) υπό την Αιγίδα του Δήμου Αίγινας, και την συμβολή του τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου, του δικτύου ESCON της European Science Foundation, της Ελληνικής Ψυχολογικής Εταιρείας (ΕΛΨΕ) και της Ελληνικής Εταιρείας Κοινωνικής Ψυχολογίας (ΕΕΚΨ).

Το θερινό σχολείο της EASP είναι ένας θεσμός που γίνεται από το 1967 κάθε δύο χρόνια σε μια Ευρωπαϊκή χώρα και συγκεντρώνει υποψήφιους διδάκτορες κοινωνικής ψυχολογίας κυρίως από την Ευρώπη αλλά και απ' όλο τον κόσμο. Φέτος
θα φιλοξενηθούν 70 φοιτητές και θα πλαισιωθούν από 13 καθηγητές (8 ξένους και 5 Έλληνες) και θα γίνουν και ομιλίες από Έλληνες και ξένους διακεκριμένους κοινωνικούς ψυχολόγους.

Θα γίνουν 5 συμπόσια με θέματα: άρρητη κοινωνική νόηση, κοινωνική επιρροή και μάθηση, ακραίες συγκρούσεις και οι διαδικασίες επίλυσής τους, κοινωνιακής ψυχολογίας και κοινωνικές αναπαραστάσεις και η συναισθηματική πλευρά των διομαδικών σχέσεων. Καθώς και ομιλίες που αφορούν τα θέματα κοινωνικής ταυτότητας, κοινωνικής επιρροής,
δημιουργικότητας, ιδεολογίας και εξουσίας.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png