Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αίγινας. Έναρξη του προγράμματος "Άθληση για όλους".

Κοινωφελής  Επιχείρηση Δήμου Αίγινας. Ανακοίνωση.
Ο Δήμος  Αίγινας από 18 Φεβρουαρίου έως 15 Ιουνίου 2010 υλοποίησε με επιτυχία προγράμματα άθλησης με την υποστήριξη και τη συγχρηματοδότηση  της Γενικής  Γραμματείας Αθλητισμού, μετά από 13 χρόνια.  Για τη σαιζόν 2010-2011 αναθέτει την υλοποίηση τους στην Κ.Ε.Δ.Α.  Μετά  από την  σχετική έγκριση   της  Γ.Γ.Α. και  την αποδοχή της από το Δημοτικό Συμβούλιο Αίγινας  ανακοινώνουμε την έναρξη  των  νέων προγραμμάτων  από  18 Οκτωβρίου 2010 έως  15 Ιουνίου 2011. Πρόκειται να υλοποιήσουμε   4 προγράμματα   και  πιο συγκεκριμένα :

1 . "Άσκηση στην  προσχολική ηλικία" (ΑπρΗ).  Παιδιά από 4-5 ετών . Σκοπός η γνωριμία με την άθληση και το ομαδικό παιχνίδι .
2. "Άσκηση στην  παιδική ηλικία" (ΑπδΗ) . Παιδιά από 6-12 ετών .  Σκοπός η φυσική άσκηση και η αθλητική αγωγή και όχι η προπόνηση σε συγκεκριμένο άθλημα . Γνωριμία  με τα αθλήματα που υπάρχουν ή μπορούν να αναπτυχθούν στο νησί (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, στίβο, ιστιοπλοΐα,κλπ. 
3 . "Παιδί και αθλητισμός" (ΑΠ). Παιδιά από 6-12 ετών.  Εξάσκηση σε συγκεκριμένα αθλήματα (Ποδόσφαιρο & Μπάσκετ).
4. "Άσκηση ενηλίκων" (ΑΕ).  Στους χώρους του Δημοτικού Γυμναστηρίου (Κυρίως αθλοπαιδιές και χρήση της αίθουσας γυμναστικής με όργανα). 

Τα  προγράμματα αυτά προβλέπουν  την  μικρή οικονομική συνδρομή των ενδιαφερομένων πολιτών για την  κάλυψη των εξόδων υλοποίησης τους (από 10 έως 15€ το μήνα ).  Ο αριθμός των παιδιών και  ενηλίκων  που μπορούν να συμμετέχουν  είναι περιορισμένος για αυτό  προλάβετε να εγγραφείτε! Οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν  να γίνουν στον Δήμο Αίγινας μέχρι 22 Ο κτωβρίου.

Πληροφορίες εγγραφών  τηλ . 2297320024-2297320023  κ. Σπυριδούλα Γκοτσούλια.

Για την Κ.Ε.Δ.Α.
Νικόλαος Πούντος
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png