Πρόσκληση στους φορείς της Αίγινας για τη διοργάνωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων.

Πρόσκληση στους συλλόγους και τους φορείς της Αίγινας για τη διοργάνωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων απέστειλε σήμερα ο αρμόδιος για θέματα πολιτισμού αντιδήμαρχος κύριος Φίλιππος Τζίτζης. Η πρόσκληση αφορά τη συγκέντρωση που θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη 1 Φεβρουαρίου και ώρα 5:30 το απόγευμα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Μεριστό. Για το θέμα έκανε δηλώσεις ο αντιδήμαρχος κύριος Φίλιππος Τζίτζης λέγοντας μεταξύ άλλων:"Θα ήθελα να καλέσω την Τρίτη 5:30 το απόγευμα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Μεριστό πολιτιστικούς συλλόγους και φορείς του νησιού μας, που θα ήθελαν να λάβουν μέρος στο φετινό καρναβάλι το Μάρτιο του 2011, να τους καλέσω ώστε να συζητήσουμε τον τρόπο και τη διεξαγωγή του καρναβαλιού. Ξέρω ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο σε 40-45 ημέρες να γίνει μια καλή διεξαγωγή καρναβαλιού, αλλά όπως καταφέραμε και προσπαθήσαμε σε 24 ημέρες για τον εορτασμό της ορκωμοσίας του Καποδίστρια, έτσι θα προσπαθήσουμε σε 40-45 μέρες αυτή τη σημαντική εκδήλωση, που ελπίζω να πάει καλά. Είναι δύσκολο, αλλά όπως έχω δει και τα προηγούμενα χρόνια έχουν γίνει πετυχημένες εκδηλώσεις και από την προηγούμενη διοίκηση και ακόμα πιο προηγούμενη.

Όλα αυτά στηρίζονται περισσότερο στους συλλόγους μας, στους πολιτιστικούς συλλόγους της Αίγινας που έχουν καταφέρει πάρα πολλά στον τόπο μας. Νομίζω ότι αυτή η πρώτη συγκέντρωση που θα γίνει την Τρίτη, θα είναι το εφαλτήριο, η αφετηρία ώστε να οργανώσουμε ότι μπορούμε καλύτερο¨"

Για το ίδιο θέμα ο Δήμος Αίγινας απέστειλε λίγο νωρίτερα σχετικό Δελτίο Τύπου που αναφέρει τα ακόλουθα: Καλούμε τούς εκπροσώπους των πολιτιστικών και αθλητικών Συλλόγων του νησιού μας όπως και τούς ιδιώτες που ενδιαφέρονται να συνεργαστούν και να βοηθήσουν στην οργάνωση των εκδηλώσεων του Αιγινήτικου Καρναβαλιού 2011 , σε μια πρώτη συνάντηση που θα γίνει την Τρίτη 1/2/2011 καί ώρα ώρα 5.30 μμ. στο χώρο συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στον Μεριστό.

Ήδη ο Δήμος μας έχει ζητήσει από τούς Πολιτιστικούς και Αθλητικούς Συλλόγους και φορείς να ενημερώσουν για όλες τις εκδηλώσεις που σκοπεύουν να πραγματοποιήσουν κατά τη διάρκεια του έτους . Σας περιμένουμε όλους . Η συμμετοχή σας θα είναι σημαντική και καθοριστική για την επιτυχία των εκδηλώσεων του νησιού μας.
Φίλιππος Τζίτζης Αντιδήμαρχος Αίγινας
επί θεμάτων Πολιτισμού,
Αθλητισμού & Κοινωνικής Μέριμνας



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png