Συνάντηση με τα τοπικά στελέχη της δημόσιας Εκπαίδευσης

Δήμος Αίγινας. Δελτίο Τύπου.
Συνάντηση γνωριμίας και εργασίας με τα τοπικά στελέχη της δημόσιας Εκπαίδευσης  οργανώθηκε από το Δήμο, με ευθύνη του  αρμόδιου Αντιδημάρχου κ. Νεκτάριου  Κουκούλη, στις 25/1/2011. Συμμετείχαν οι προϊστάμενοι /ες και Διευθυντές /ντριες των Νηπιαγωγείων, των Δημοτικών Σχολείων, των Γυμνασίων, των Λυκείων, του ΣΕΚ καθώς και του τοπικού δημόσιου ΙΕΚ. Ο κ. Κουκούλης μετέφερε στους εκπαιδευτικούς χαιρετισμό του κ. Δημάρχου Αίγινας καθώς και τις προσωπικές του ευχές και ευχαριστίες, υπό την ιδιότητά του και ως συναδέλφου τους, για την καθολική συμμετοχή τους στη συνάντηση. Τονίστηκε ότι πρόθεση της Δημοτικής Αρχής είναι να έχει συνεχή επικοινωνία και συνεργασία με όλα τα σχολεία. Έγινε, επίσης, ενημέρωση για τις αλλαγές που ως τώρα είναι γνωστές και φέρνει ο «Καλλικράτης» στις Σχολικές Επιτροπές, σε θέματα επιχορηγήσεων και σε οργανωτικά ζητήματα.

Στη συνέχεια, οι εκπαιδευτικοί αναφέρθηκαν  με λεπτομέρειες στα προβλήματα των σχολικών μονάδων που διευθύνουν, που περιστράφηκαν κυρίως σε κτιριακά ζητήματα και θέματα συντηρήσεων και επισκευών. Ο Αντιδήμαρχος δεσμεύτηκε για άμεσες παρεμβάσεις όπου αυτό είναι δυνατό και για κοινό προγραμματισμό με τις τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου για τα υπόλοιπα. Συμφωνήθηκε ο προγραμματισμός επιτόπιων επισκέψεων σε κάθε σχολείο από τη Δημοτική Αρχή, ενώ, στις προσεχείς μέρες, πρόκειται να γίνουν ανάλογες συναντήσεις και με τους συλλόγους Γονέων και τα συνδικαλιστικά σωματεία.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png