Δελτίο Τύπου από Δ.Α.Ο.Α. για θέματα Δημοτικού Γηπέδου.

Δελτίο Τύπου.
Ο ΔΑΟΑ για την αποκατάσταση της αλήθειας , μετά την εμφάνιση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανώνυμων η και επώνυμων σχολίων τα οποία απέχουν της πραγματικότητας λόγω άγνοιας ή και σκοπιμότητας , θέλει να ενημερώσει τούς Δημότες για τις ενέργειες της δικές του και του Δήμου ώστε να φτάσουμε στην υπογραφή από την κα Δούρου της Σύμβασης για το έργο της αλλαγής του χλοοτάπητα και την τοποθέτηση ταρτάν στο Δημοτικό γήπεδο Αίγινας.

Με την ανάληψη των καθηκόντων μας τον Οκτώβρη του 2014 και την έγκριση από το ελεγκτικό Συνέδριο του ποσού του 1.000.000 ευρώ , επισκέφτηκα με τον Δήμαρχο Αίγινας κ. Δημήτρη Μούρτζη την Περιφέρεια για να πιέσουμε ώστε να ξεκινήσει το έργο ,το δυνατόν συντομότερο .

Η περιφέρεια μας ενημέρωσε ότι το έργο δεν πρόκειται να γίνει καθώς το γήπεδο δεν είχε άδεια λειτουργίας από τον Σεπτέμβρη του 2010 . Όπως ενημερωθήκαμε από την αποκεντρωμένη Διοίκηση το βασικότερο που έπρεπε να γίνει για την έκδοση άδειας λειτουργίας ήταν η αποκατάσταση του πεσμένου τοίχου . Η Περιφέρεια μας ενημέρωσε με έγγραφο στις 21/11/2014 πως καμία ενέργεια δεν είχε γίνει έως τότε για την ‘έκδοση άδειας κατασκευής του τοίχου.

Οι ενέργειες έγιναν με την σύνταξη τοπογραφικού και την νομιμοποίηση όλης της περιοχής γύρω από το γήπεδο ώστε να εκδοθεί το διάγραμμα εφαρμογής , απαραίτητο για την άδεια , η οποία εκδόθηκε στις 15/5/2015 .

Τούς επόμενους μήνες επισκευάστηκε ο τοίχος και ολοκληρώθηκε ο φάκελλος του γηπέδου στίς 7/12/2015 με την άδεια λειτουργίας του , ώστε σήμερα να είμαστε έτοιμοι για την έναρξη του έργου

Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας .

Ο Πρόεδρος ΔΑΟΑ
Σταμάτης Μαρμαρινός

Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png