Συνεδρίαση και κοπή πίτας από το Δημοτικό Αθλητικό Οργανισμό Αίγινας.

Η πρώτη επίσημη συνεδρίαση, μετά την εκλογή του νέου προέδρου και των μελών το διοικητικού συμβουλίου, έγινε χθες το βράδυ από τον Δημοτικό Αθλητικό Οργανισμό Αίγινας. Η συνεδρίαση έγινε στη αίθουσα Τύπου του Δημοτικού Σταδίου, που αποτελεί το χώρο συνεδριάσεων του Οργανισμού. Ο νέος πρόεδρός του κύριος Μανώλης Νικολούζος δήλωσε μεταξύ άλλων: "Σήμερα ήταν το πρώτο συμβούλιο του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού με τη νέα διοίκηση στην οποία είμαι επικεφαλής. Κατά τη διάρκεια του συμβουλίου έγιναν οι προγραμματικές δηλώσεις για τη φετινή χρονιά. Βασικός στόχος της νέας διοίκησης, επειδή τα οικονομικά και του Δήμου και του Αθλητικού Οργανισμού είναι πενιχρά έως μηδαμινά, αποφασίσαμε να εφαρμόσουμε μία στρατηγική εσόδων για τον οργανισμό διοργανώνοντας κάποιες αθλητικές διοργανώσεις παγκοσμίου και πανελληνίου βεληνεκούς όπως είναι το beach volley που θα διεκδικήσουμε να πάρουμε στην Αίγινα και το beach handball".

Ο  κύριος Νικολούζος θεωρεί ότι με αυτές τις αθλητικές διοργανώσεις το νησί θα αναβαθμιστεί, ενώ θα υπάρχουν έσοδα από τον αθλητικό οργανισμό, με τα οποία στόχος είναι η βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων, ώστε οι νέοι του νησιού να καταφεύγουν στον υγιή αθλητισμό. Ο κύριος Νικολούζος υπογράμμισε ότι πρέπει να αλλάξει η αθλητική κουλτούρα του τόπου μας. Δηλώσεις κατά τη χθεσινή πρώτη συνεδρίαση έκανε και ο αντιδήμαρχος, αρμόδιος για θέματα αθλητισμού, κύριος Φίλιππος Τζίτζης, ο οποίος ευχήθηκε καλή επιτυχία στο διοικητικό συμβούλιο, ενώ έκανε αναφορά για τις προθέσεις της νέας δημοτικής αρχής σε σχέση με την ανάπτυξη του αθλητισμού στην Αίγινα. Στα πλαίσια της χθεσινής συνεδρίασης κόπηκε και η πρωτοχρονιάτικη πίτα με τυχερή την κυρία Ανθίπη Γελαδάκη.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png