Δήμος Αίγινας. Έκτακτη, κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αίγινας για τη μονάδα ιχθυοκαλλιέργειας στη Λιγέα.

Δήμος Αίγινας. Δελτίο Τύπου.
Έπειτα από την εντελώς αυθαίρετη και προσβλητική για την τοπική κοινωνία του νησιού μας, απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, για την ανάπτυξη μονάδας ιχθυοκαλλιέργειας στην θέση ΛΙΓΕΑ, συγκαλείται με ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΑ τρόπο ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ του Δημοτικού Συμβουλίου, αύριο ημέρα Σάββατο και ώρα 19:00μ.μ, με θέμα: «Πρωτοβουλίες του Δήμου Αίγινας για την ακύρωση της σχετικής απόφασης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης».

Επισημαίνεται ότι διά της αυριανής απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να «απαντήσουμε» στην αυθαίρετη πρωτοβουλία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης με ένα κατηγορηματικό ΟΧΙ, αφού Τοπική Ανάπτυξη, Τουρισμός, Ανταγωνιστικότητα του νησιού μας, Επιχειρηματικότητα και Προστασία της Πολιτιστικής μας κληρονομιάς ΔΕΝ μπορούν να συνδεθούν με τέτοιου τύπου επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Ο Δήμος μας με μία σειρά πρωτοβουλιών έχει διαχρονικά εκδηλώσει με ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ την αντίθεση του και ΔΕΝ θα επιτρέψει σε ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ την υλοποίηση της απόφασης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.

Ο Δήμαρχος
Σάκης Σακκιώτης
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png