Θέματα συνεδρίασης 24 Σεπτεμβρίου 2008.

Προσκαλείσθε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 24 Σεπτεμβρίου 2008 ημέρα Τετάρτη  και ώρα 7,00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του που βρίσκεται στο Δημοτικό Κτήριο επί των οδών Αγ. Παρασκευής και Μεριστού στην πόλη της Αίγινας (περιοχή Μεριστού) για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω  θεμάτων  της  ημερησίας διάταξης που είναι  τα εξής : 

1.-  Επερώτηση Δημοτικού Συμβούλου Δημητρίου Μούρτζη με θέμα «η λειτουργία του ΚΕΠ, η εκκρεμότητα που υπάρχει οικονομικής φύσεως με τον ιδιοκτήτη, καθώς και η μείωση των Οργανικών θέσεων των υπηρετούντων σε αυτό». 

2.-  Σύναψη σύμβασης παροχής έργου με το ΚΤΕΛ Αίγινας για την παροχή συγκοινωνιακού έργου στα πλαίσια του προγράμματος ΣΥΝ-ΚΟΙΝΩΝΙΑ της ΚΕΔΚΕ και εξουσιοδότηση του κ. Δημάρχου για την υπογραφή της. 

3.- ΄Εγκριση μελέτης για την εκτέλεση του έργου ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΧΟΛΕΙΩΝ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΣΙΜΕΝΤΕΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΙΘΟΥΣΩΝ ΠΡΟΚΑΤ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΣΩΜΑΤΩΝ ΑΙΓΙΝΑΣ

4.- Τροποποίηση Τεχνικού προγράμματος έτους 2008 για την ένταξη του έργου ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΧΟΛΕΙΩΝ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΣΙΜΕΝΤΕΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΙΘΟΥΣΩΝ ΠΡΟΚΑΤ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΣΩΜΑΤΩΝ ΑΙΓΙΝΑΣ 

5. -  Αναμόρφωση προϋπολογισμού Δήμου οικονομικού έτους 2008 

6.- Ανάθεση εκτέλεσης του έργου ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΧΟΛΕΙΩΝ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΣΙΜΕΝΤΕΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΙΘΟΥΣΩΝ ΠΡΟΚΑΤ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΣΩΜΑΤΩΝ ΑΙΓΙΝΑΣ  

7. - Κατανομή πίστωσης 85.940,00 € από το πρόγραμμα ΣΑΤΑ ( Γ΄ δόση έτους 2008). 

8.- Ανάθεση εκτέλεσης του έργου  «κατασκευή νέων δικτύων ύδρευσης στην θέση ¨Προφήτης Ηλίας –Βαγίας¨ και στην θέση ¨Καβουρόπετρα – Κυψέλης¨ του Δήμου Αίγινας», πρ/σμού 6.973,64 € με τον ΦΠΑ. 

9.- Ανάθεση εκτέλεσης του έργου  «κατασκευή νέων δικτύων ύδρευσης στις θέσεις ¨Λειβάδι-Χλόη- Κοντός¨ του Δήμου Αίγινας» , πρ/σμού 6.974,57 € με τον Φ.Π.Α. 

10.- Ανάθεση εκτέλεσης του έργου  «κατασκευή νέου δικτύου ύδρευσης από την οδό  Στρατηγού Πετρίτη προς την παράλληλη οδό η οποία οδηγεί στον Αγ. Θωμά (πρώην Ιουλιανού) του Δήμου Αίγινας , πρ/σμού 6.974,00 € με τον Φ.Π.Α. 

11.-  Αποδοχή πίστωσης ποσού 5.991,00 € προερχομένης από το Υ.Π.ΕΣ. για την «κάλυψη πληρωμής συμβάσεων έργου ΚΕΠ» , αναμόρφωση του προϋπολογισμού για την εγγραφή της  και ψήφιση διάθεσης της.  

12.- Τροποποίηση της υπ. αριθ. 5/2008 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου όσον αφορά την πλήρωση μίας θέσης  ΤΕ3  Μηχανικών.

13. - Διόρθωση χρεώσεων σε χρηματικούς καταλόγους τελών ύδρευσης.  

14.-  Αίτημα Εμμανουήλ Γ. Μαλτέζου για επιστροφή χρημάτων  λόγω λάθους χρέωσης τ.μ. στον  υπολογισμό του Δημοτικού Φόρου των Δημοτικών Τελών και του Τ.Α.Π. στον λογαριασμό της Δ.Ε.Η.

15 .- Διόρθωση χρεώσεως επ΄  ονόματι Σπυρίδωνος Λεούση  σε  βεβαιωτικούς καταλόγους έτους 2003 τελών ακαθαρίστων εσόδων  καταστημάτων  και αντί της εσφαλμένης εγγραφής ποσού 3.693,69 € εγγραφεί το σωστό ποσόν 370,75 € 

16.- Ψήφιση διάθεσης πίστωσης 600,00 € σε βάρος του πρ/σμού του Δήμου έτους 2008 για μετάβαση εκπροσώπου του Δήμου στο BRONTE  Ιταλίας (Σικελία) στις εκεί εκδηλώσεις για το φιστίκι και τα προϊόντα του, που οργανώνει ο Δήμος του BRONTE από 25 έως 28/9/2008.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. 

Ιωάννης Πούντος
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png