Θέματα συνεδρίασης 29 Οκτωβρίου 2008.

Προσκαλείσθε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 29 Οκτωβρίου 2008 ημέρα Τετάρτη και ώρα 6,00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του που βρίσκεται στο Δημοτικό Κτήριο επί των οδών Αγ. Παρασκευής και Μεριστού στην πόλη της Αίγινας (περιοχή Μεριστού) για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω  θεμάτων της ημερησίας διάταξης που είναι  τα εξής :  
 
1.- Χαρακτηρισμός οικοπέδου Αγγελάκη-Ρούκ ως εξής : α) ένα τμήμα του ως Σχολικού χώρου για την ανέγερση Γυμνασίου Αίγινας και β) και ένα τμήμα του ως χώρου Πολιτιστικών δραστηριοτήτων.  

2.- ΄ Εγκριση  μελέτης για την εργασία με τίτλο ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΕΥΦΛΕΚΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

3.- ¨Εγκριση μελέτης με τίτλο ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΙΧΘΥΑΓΟΡΑΣ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΙΝΑΣ  

4.-  Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος έτους 2008 ώστε να ενταχθεί σ΄ αυτό η μελέτη με τίτλο « ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ  ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΟ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΑΙΓΙΝΑΣ πρ/σμού 3.960,20 � με τον Φ.Π.Α.  

5.-  ΄Εγκριση της υπ. αριθ. 248/2008 απόφασης του Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αίγινας που αφορά την τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος και του Πρ/σμού του έτους 2008  

6.-  Αίτηση του Ε.Δ.Ε. Παναγιώτη Παπασταυρίδη αναδόχου του έργου ΟΔΟΠΟΙΪΑ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΙΝΑΣ-ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ με την οποία ζητά να του δοθεί παράταση προθεσμίας εκτέλεσης εργασιών έως την 31-12-2008.  

7.- Χορήγηση έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης 5.000,00 � προς την Σχολική Επιτροπή του ΕΠΑΛ-ΣΕΚ Αίγινας για την προμήθεια και εγκατάσταση βασικού εξοπλισμού εργαστηρίων ΣΕΚ

8.- ΄Εγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα του έργου ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΣΤΟ Τ.Δ. ΒΑΘΕΩΣ  

9.- ΄Εγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα του έργου ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΣΤΟ Τ.Δ. ΠΕΡΔΙΚΑΣ  

10.- ΄Εγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα του έργου ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΣΤΟ Τ.Δ. ΜΕΣΑΓΡΟΥ   

11.- ΄Εγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα και 1ου Π.Κ.Ν.Τ.Μ. του έργου ΟΔΟΠΟΙΙΑ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΙΝΑΣ- ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ

12.- ΄Εγκριση 3ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα του έργου ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΕ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ Ν. ΑΙΓΙΝΑΣ

13.- ΄Εγκριση αναμόρφωσης προϋπολογισμού Δήμου οικονομικού έτους 2008.-  

14.- Αίτηση κου Νεκταρίου Ε. Χαλδαίου για επιστροφή χρημάτων λόγω λάθους χρέωσης τ.μ. στον υπολογισμό του Δημοτικού Φόρου των Δημοτικών Τελών και του Τ.Α.Π. στον λογαριασμό της Δ.Ε.Η.

15.-  Διόρθωση χρεώσεων σε  βεβαιωτικούς καταλόγους τελών ύδρευσης του Δήμου και των Τοπικών Διαμερισμάτων.   

16.- Αίτημα κου Μιχαήλ Γκοβέση για κόψιμο ενός δένδρου (αλμυρίκι) λόγω επικινδυνότητας (καλώδια ΔΕΗ-ΟΤΕ κλπ) στην Δημοτική οδό ΟΙΝΟΥΣΩΝ στην παραλία της Σουβάλας.  

17.- Ανάληψη δαπάνης για φιλοξενία σε ξενοδοχείο για μία διανυκτέρευση πέντε ατόμων (δημοσιογράφων και τεχνικών) από το τηλεοπτικό κανάλι ΣΚΑΪ οι οποίοι θα γυρίσουν ντοκιμαντέρ-αφιέρωμα στον Ιωάννη Καποδίστρια.  

18.- Ορισμός ενός Δημοτικού Συμβούλου ως μέλος στην επιτροπή για την εκκαθάριση των εγγράφων των παλαιών αρχείων του Δήμου

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.  
Ιωάννης Πούντος


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png