Θέματα συνεδρίασης 25 Νοεμβρίου 2008.

Προσκαλείσθε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 25 Νοεμβρίου 2008 ημέρα Τρίτη και ώρα 6,00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του που βρίσκεται στο Δημοτικό Κτήριο επί των οδών Αγ. Παρασκευής και Μεριστού στην πόλη της Αίγινας (περιοχή Μεριστού) για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω  θεμάτων της ημερησίας διάταξης που είναι τα εξής :  

1.- Αναμόρφωση κατανομής της Γ΄ δόσης ΣΑΤΑ 2008 (ΣΧΕΤ  Η 248/2008 απόφαση του Δ.Σ.)

2.- Απευθείας ανάθεση εκτέλεσης του έργου ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΙΝΑΣ.  

3.- Απευθείας ανάθεση εκτέλεσης του έργου ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΙΝΑΣ

4.- ΄Εγκριση 1ου ανακεφαλαιωτικού πίνακα του έργου ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΙΝΑΣ-ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΟΥ ΓΙΑ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΚΥΛΙΝΔΡΑ και χορήγηση παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου κατά δέκα πέντε (15) ημέρες προκειμένου να εκτελεστούν οι προβλεπόμενες εργασίες στον 1ο Α.Π.Ε.  

5.- Αποδοχή επιχορήγησης σταλθείσα από το ΥΠΕΣ  στο Δήμο δια του Τ.Π.Κ.Δ. για την εκτέλεση του έργου ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ Ν. ΑΙΓΙΝΑΣ»   

6.- Ψήφιση διάθεσης πίστωσης 1.500,00 € σε βάρος του πρ/σμού τρεχούσης χρήσεως του δήμου στα πλαίσια συμμετοχής του στην διοργάνωση στο νησί μας του ετήσιου ΡΑΛΛΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΤΑΣ.  

7.- Ψήφιση διάθεσης πίστωσης 4.000,00 € σε βάρος του πρ/σμού τρεχούσης χρήσεως του δήμου για την συμμετοχή του στην συνδιοργάνωση στο νησί μας του Διεθνούς Συνεδρίου ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ-ΣΠΙΝΕΛΛΙ  μέσα στα πλαίσια εκδηλώσεων για τον εορτασμό των 180 χρόνων από την Ορκωμοσία στην Αίγινα του Ιωάννη Καποδίστρια ως Κυβερνήτη του Ελληνικού Κράτους.

8.- ΄Εγκριση αναμόρφωσης προϋπολογισμού Δήμου οικ. έτους 2008

9.- ΄Εγκριση της υπ. αριθ. 250/2008 απόφασης του Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αίγινας που αφορά «έγκριση των απολογισμών εσόδων-εξόδων του Δ.Λ.Τ. Αίγινας ετών 2003 και 2004» .     

10.- Διόρθωση χρεώσεων σε χρηματικούς καταλόγους τελών ύδρευσης του Δήμου  

11.-  Αίτημα Κριστιάν Ρενέ Λουίζ Πουλάκου για χαρακτηρισμό του ξενοδοχείου με την επωνυμία ΝΑΥΣΙΚΑ ΑΕ ως εποχικής λειτουργίας για τον υπολογισμό των Δημοτικών Τελών Καθαριότητας και των Τελών φωτισμού βάση του πραγματικού χρόνου λειτουργίας του.  

  12.- Αιτήσεις των αλλοδαπών ADMA MOSAAD, RAKHA HASSAN, RAKHA ABDOU, BEQI ELENI για επιστροφή ποσών που κατέβαλαν, χωρίς να έχουν υποχρέωση, για ανανέωση άδειας παραμονής τους

13.- Επιστροφή στον κ. Θεόδωρο Σπ. Σολωμό ποσού 389,88 € ως αχρεωστήτως καταβληθέν προκειμένου να του χορηγηθεί, κατόπιν αιτήματός του, άδεια χρήσης κοινόχρηστου χώρου για τις ανάγκες του καταστήματός του στην Πέρδικα Αίγινας.   

14.- Αίτηση της κας Ελένης Δευτερέου για επιστροφή χρημάτων ως αχρεωστήτως καταβληθέντα για πρόστιμο ΚΟΚ το οποίο θα πρέπει να εισπραχθεί από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αίγινας και όχι τον Δήμο.  

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.  

Ιωάννης Πούντος


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png