Πρόσκληση σύγκλησης συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 19ης Οκτωβρίου 2015.

Καλείστε να προσέλθετε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Κτηρίου που βρίσκεται στην συμβολή των οδών Αγίας Παρασκευής και Μεριστού στην πόλη της Αίγινας (περιοχή Μεριστού), την 19η του μηνός Οκτωβρίου έτους 2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:15΄ για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, που είναι τα εξής:


1. Έγκριση της υπ. αριθ. 29/2012 αποφάσεως του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΙΓΙΝΑΣ η οποία αφορά  έγκριση απολογισμού του οικονομικού έτους 2011
Εισηγητής ο Πρόεδρος του Δ.Λ.Τ.Α. κ. Σκαλτσιώτης Γεώργιος


1. Έγκριση της υπ. αριθ. 78/2015 αποφάσεως του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΙΓΙΝΑΣ η οποία αφορά  έγκριση απολογισμού του οικονομικού έτους 2013
Εισηγητής ο Πρόεδρος του Δ.Λ.Τ.Α. κ. Σκαλτσιώτης Γεώργιος


1. Απολογισμός οικονομικών στοιχείων 7ου Φεστιβάλ Φιστικιού
Εισηγητής ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Α. κ. Ζορμπάς Ιωάννης


1. Αποδοχή πίστωσης για την εκτέλεση του έργου: «Αποκατάσταση Ζημιών από πλημμύρες στην περιοχή του Δήμου Αίγινας
Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Δ/κών & Οικ/κών υπηρεσιών κ. Δέδες Ευάγγελος


1. Αναμόρφωση προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2015
Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Δ/κών & Οικ/κών υπηρεσιών κ. Δέδες Ευάγγελος


1. Συζήτηση επί της από έτους 1996 ρύθμισης (απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου με αριθμό 102/1996) που αφορά την απαγόρευση χορήγησης αδειών κυκλοφορίας ιππηλάτων πέραν των ήδη κυκλοφορούντων στην πόλη της Αίγινας και εξέταση του σχετικού αιτήματος του Λαβούτα Ευάγγελου που αφορά την χορήγηση άδειας κυκλοφορίας νέας ιππήλατης άμαξας στην πόλη της Αίγινας (Σχετική η υπ’ αριθμ. 14/2014 απόφαση της Δ.Κ Αίγινας και η υπ’ αριθμ. 28/2015 απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής).


1. Εξέταση αιτήματος του Σωματείου με την επωνυμία «ΑΙΓΙΝΑ … ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ» που αφορά την ελάφρυνση του Σωματείου από δημοτικά τέλη στο ακίνητο όπου στεγάζεται.


1. Διαγραφή της κ. Ροδάκη Ευαγγελίας από βεβαιωμένο χρηματικό κατάλογο λόγω εξόφλησης του χρέους της.
Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Δ/κών & Οικ/κών υπηρεσιών κ. Δέδες Ευάγγελος


1. Εξέταση αιτήσεως του πρώην Αντιδημάρχου κ. Νεκτάριου Κουκούλη για επιστροφή χρηματικού ποσού, ως αχρεωστήτως καταβληθέντος.
Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Δ/κών & Οικ/κών υπηρεσιών κ. Δέδες Ευάγγελος


1. Εξέταση αιτήσεων των υδροληπτών του Δήμου, Δερματά Δημήτριου, Καρακάση Αθανάσιου (ο λογαριασμός είναι στο όνομα Κλώνου Αθηνά), ΠΑΠΑΗΛΙΟΥ Κυριάκου, Κυπραίου Φιλιππίδου Ελένης (ο λογαριασμός είναι στο όνομα Φιλιππίδου Σοφία), Κοτζιά Θεόδωρου, Πρέντζα Αθανάσιου (ο λογαριασμός είναι στο όνομα Πρέντζα Καλλιόπη), Ραγκούση Γρηγόριου, Φιλιππίδου Ελένης, ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ Αργυρώς, Σιμόπουλου Βασίλειου, Κονταδάκη Τριανταφυλλιάς, ΠΑΡΕ ΕΛΕΝ ΤΣΙΠΟΥΡΙΔΟΥ ΜΠΕΝΟΥΑ - ΜΑΡΙ (ο λογαριασμός είναι στο όνομα Τζίτζης Λουκάς), ΚΑΛΛΙΓΑ Ευανθίας, Σταμέλου Φανής, Σώρρου Άννας, ΣΤΑΦΥΛΗ Τρύφωνα, Κουνάδη Μαρδικούλας και Κωνσταντινίδου Ελισάβετ για διόρθωση χρεώσεών τους σε βεβαιωτικούς καταλόγους τελών ύδρευσης λόγω χαλασμένου υδρομέτρου.
Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Ύδρευσης κ. Μούρτζης Αντώνιος     

1. Διαγραφή τέλους κοιμητηρίου για οικογενειακό τάφο από Χρηματικούς Καταλόγους.
Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Δ/κών & Οικ/κών υπηρεσιών κ. Δέδες Ευάγγελος
 
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου
Νικόλαος Τρ. Οικονόμου
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png