Θέματα συνεδρίασης 19 Ιανουαρίου 2009.

Προσκαλείσθε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 19 Ιανουαρίου 2009 ημέρα Δευτέρα και ώρα 6,00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του που βρίσκεται στο Δημοτικό Κτήριο επί των οδών Αγ. Παρασκευής και Μεριστού στην πόλη της Αίγινας (περιοχή Μεριστού) για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω  θεμάτων της ημερησίας διάταξης που είναι τα εξής :  
 

   1. Πρόσληψη κατά το έτος 2009 εποχικού προσωπικού στις υπηρεσίες Ανταποδοτικού χαρακτήρα – καθαριότητα και ύδρευση- του Δήμου μας.                                              
   2. ΄Εγκριση κατασκευής του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ ΑΙΓΙΝΑ-ΦΑΡΟΣ» και εξουσιοδότηση Αντιδημάρχου κ. Ιωάννη Παπαδόπουλου προκειμένου να μεριμνήσει για την εξασφάλιση της έγκρισης από την ΕΠΑΕ της Πολεοδομίας Πειραιά.    
   3. Ανανέωση προγραμματικής σύμβασης με τον ΟΑΕΔ για την λειτουργία Ανταποκριτή ΟΑΕΔ στον Δήμο κατά το έτος 2009 και εξουσιοδότηση του κ. Δημάρχου για διαπραγμάτευση και υπογραφή της σύμβασης.
   4. Κατάργηση της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής με την επωνυμία ΕΝΙΑΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΙΓΙΝΑΣ λόγω της μεταφοράς του Γυμνασίου σε άλλο κτίριο και σύσταση νέων σχολικών επιτροπών με τις επωνυμίες α) Σχολική Επιτροπή Α΄ Γυμνασίου Αίγινας - Καποδιστριακό και β) Σχολική Επιτροπή Γενικού Λυκείου Αίγινας
   5. ΄Εγκριση τοποθέτησης λυόμενης μεταλλικής δεξαμενής σε κοινόχρηστο χώρο στη θέση ΚΑΜΠΑΝΑΟΣ του οικισμού Αγίας Μαρίνας του Τ.Δ. Μεσαγρού για τις ανάγκες ύδρευσης και πυρόσβεσης του οικισμού.
   6. ΄Εγκριση ηλεκτροδότησης του αντλιοστασίου στον οικισμό Πόρτες, για την τροφοδότηση της δεξαμενής νερού Κύλινδρα.
   7. ΄Εγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΙΝΑΣ
   8. ΄Εγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής  παραλαβής του έργου ΕΠΙΣΚΕΥΗ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΠΕΡΔΙΚΑΣ
   9. ΄Εγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής  παραλαβής του έργου ΕΠΙΣΚΕΥΗ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΒΑΘΕΩΣ
  10. ΄Εγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου ΕΠΙΣΚΕΥΗ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΜΕΣΑΓΡΟΥ
  11. Διόρθωση χρεώσεων σε χρηματικούς καταλόγους τελών ύδρευσης
  12. Αίτηση Κατερίνας Τρίμη για κοπή πέντε ευκαλύπτων στην περιοχή της Πέρδικας (κοντά στα πηγάδια) διότι έχουν προκαλέσει ζημιές στην κατοικία της (στέρνα, πηγάδι και στο κτίσμα).                      
  13. Αίτημα Θεόδωρου Π. Δρόσου , ως εκπροσώπου της «Π. Δρόσος και Σία Ο.Ε.», για την έγκριση τοποθέτησης στεγάστρου (πέργκολας) στον δημόσιο προαύλιο χώρο έμπροσθεν του καταστήματος του που βρίσκεται στην οδό Φανερωμένης αρ. 9 στην πόλη της Αίγινας.
  14. Αίτημα της Α.Ε. ΓΑΛΗΝΗ ΑΙΓΙΝΑΣ (Ξενοδοχειακές-Τουριστικές Επιχειρήσεις) για επιστροφή χρημάτων, λόγω λάθους χρέωσης τετραγωνικών μέτρων στον υπολογισμό του Δημοτικού Φόρου των Δημοτικών Τελών  και του Τέλους Ακίνητης Περιουσίας στον λογαριασμό της Δ.Ε.Η.  
  15.   Αίτημα Χαράλαμπου Α. Τσιφλίδη για επιστροφή χρημάτων, λόγω λάθους χρέωσης τετραγωνικών μέτρων στον υπολογισμό του Δημοτικού Φόρου των Δημοτικών Τελών  και του Τέλους Ακίνητης Περιουσίας στον λογαριασμό της Δ.Ε.Η.  
  16. Αίτημα Κατερίνας Τζάνου για επιστροφή χρημάτων που πλήρωσε δύο φορές για εξόφληση οφειλής του τέλους 2 % επί των ακαθαρίστων εσόδων  καταστήματός της έτους 2005.
  17. Επιστροφή χρημάτων στην εταιρεία Στ. Χαρίτος- Χρ. Χριστοφόρου λόγω λάθους υπολογισμού του τέλους επί ακαθαρίστων εσόδων  του καταστήματός της (Καφέ Μπάρ- Εστιατόριο) για τα έτη 2006 και 2007.
  18. Συγκρότηση επιτροπής από δύο Δημοτικούς Συμβούλους μετά των αναπληρωτών τους για την παραλαβή έργων-εργασιών αξίας μικρότερης των 5.869,41  ΕΥΡΩ και τα οποία θα εκτελεσθούν εντός του έτους 2009 (άρθρο 15 παρ.  2 του Π.Δ. 171/1987)
  19. Συγκρότηση επιτροπής από τρείς υπαλλήλους του Δήμου μετά των αναπληρωτών τους για την αξιολόγηση αποτελεσμάτων διαγωνισμών και απευθείας ανάθεσης προμηθειών που θα εκτελεσθούν εντός του έτους 2009 σύμφωνα με τις διατάξεις του ΕΚΠΟΤΑ. (άρθρο 46)
  20. Συγκρότηση επιτροπής από τρεις υπαλλήλους του Δήμου  μετά των αναπληρωτών τους για την διενέργεια διαγωνισμών προμηθειών που θα εκτελεσθούν κατά το έτος 2009 σύμφωνα με τις διατάξεις του ΕΚΠΟΤΑ. (άρθρο 46)
  21. Συγκρότηση επιτροπής από τρεις υπαλλήλους του Δήμου μετά των αναπληρωτών τους και ορισμός Προέδρου αυτής για την παραλαβή προμηθειών που θα πραγματοποιηθούν εντός του έτους 2009 σύμφωνα με τις διατάξεις του ΕΚΠΟΤΑ. (άρθρο 28)
  22.   Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου, μετά του αναπληρωτή του,  την επιτροπή για τον καθορισμό κατά το έτος 2009 παραλιακών χώρων της Αίγινας ως πολυσύχναστων (Π.Δ.23/2000)
  23. Ορισμός δύο Δημοτικών Συμβούλων, μετά των Αναπληρωτών τους, για την συγκρότηση επιτροπής διενέργειας διαγωνισμών δια την εκποίηση, εκμίσθωση, αγορά ή μίσθωση πραγμάτων από το Δήμο (άρθρο 1 και 3 του Π.Δ. 270/1981) και εξουσιοδότηση του κ. Δημάρχου για την συγκρότηση της επιτροπής με απόφασή του.
  24. Ορισμός ενός Δημοτικού Συμβούλου , μετά του αναπληρωτή του , για την παραλαβή έργων – εργασιών αξίας μεγαλύτερης των 5.869,41 € και τα οποία θα παραληφθούν εντός του έτους 2009 (άρθρο 16 του Π.Δ. 171/1987)
  25. Ορισμός ενός Δημοτικού Συμβούλου ο οποίος θα  αναπληρώνει τον κ. Δήμαρχο ως Πρόεδρο της Επιτροπής για χορήγηση κατά το έτος 2009 βεβαιώσεων στους παραγωγούς αγροτικών  προϊόντων
  26.   Συγκρότηση πρωτοβάθμιας επιτροπής επίλυσης φορολογικών διαφορών που αποτελείται από δύο Δημοτικούς Συμβούλους με τους αναπληρωτές τους. Ορισμός Προέδρου της ανωτέρω επιτροπής και ορισμός ενός υπαλλήλου του Δήμου μετά του αναπληρωτή του ως Γραμματέα της (Ν. 2307/ 1995).
  27. Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου μετά του αναπληρωτή του, στην επιτροπή

       Λιμεναρχείου Αίγινας για θέματα εκμίσθωσης θαλασσίων μέσων αναψυχής για το έτος

       2009 , σύμφωνα με τον αριθμό 20 Γενικό Κανονισμό Λιμένα (ΦΕΚ 444/Β΄/99)
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png