Ψήφιση προϋπολογισμού Δήμου οικονομικού έτους 2009. .

Η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Αίγινας για την ψήφιση του προϋπολογισμού του οικονομικού έτους 2009, πραγματοποιήθηκε εχθές το απόγευμα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Μεριστό. Το Aegina Portal από την χθεσινή συνεδρίαση, θα καταγράφει από εδώ και στο εξής τις συνεδριάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων παρουσιάζοντας το μεγαλύτερο μέρος τους. Η χθεσινή συνεδρίαση παρουσιάζεται με πέντε διαφορετικά videos που ο συνολικός τους χρόνος ξεπερνά τα 120 λεπτά. Θα πρέπει να ευχαριστήσουμε θερμά τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κύριο Γεώργιο Τσατήρη, που έδωσε την άδεια στο Aegina Portal να βιντεοσκοπεί και να δημοσιεύει τις συνεδριάσεις του. Μία απόφαση που αξιοποιεί με τον καλύτερο τρόπο την αμεσότητα και την ευρύτητα της επικοινωνίας που διασφαλίζει το διαδίκτυο.

Λήψεις Μαρία Μαλτέζου
Κατά την έναρξη του χθεσινού Δημοτικού Συμβουλίου ο πρόεδρος του κύριος Γεώργιος Τσατήρης, τόνισε την σπουδαιότητα της συνεδρίασης λόγω του θέματος της. Μετά και την κάλυψη κάποιον διαδικαστικών ζητημάτων, η γραμματέας του προεδρείου κυρία Αικατερίνη Κανελλά διάβασε την εισήγηση για τη σύνταξη του προϋπολογισμού του Δήμου της Αίγινας για το 2009. Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Δήμαρχος της Αίγινας κύριος Παναγιώτης Κουκούλης: "Η λειτουργία ενός Δήμου εξαρτάται από έναν προϋπολογισμό" είπε ο κύριος Κουκούλης και συνέχισε "αν ο προϋπολογισμός είναι καλός τότε και η λειτουργία του Δήμου είναι καλή. Και εάν προβλέπει δράσεις και πράξεις και έργα και μελέτες δημιουργικές, τότε και η πολιτική του Δήμου θα είναι δημιουργική και σε εξέλιξη προς τη σωστή κατεύθυνση".

Περισσότερα στο video που ακολουθεί:



Στη συνέχεια και σύμφωνα με τη διαδικασία το λόγο πήρε ο δημοτικός σύμβουλος, πρώην δήμαρχος κύριος Τρύφωνας Γκότσης και ο δημοτικός σύμβουλος κύριος Θεοδόσης Σακκιώτης:

Περισσότερα στο video που ακολουθεί:



Τις θέσεις τους ανέπτυξαν λίγο αργότερα ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην δήμαρχος κύριος Δημήτρης Μούρτζης, ο πρόεδρος του Τοπικού Διαμερίσματος της Πέρδικας κύριος Τάσος Αμάφης και ο δημοτικός σύμβουλος κύριος Φίλιππος Τζίτζης.

Περισσότερα στο video που ακολουθεί:


Στη συνέχεια το λόγο πήραν ο δημοτικός σύμβουλος κύριος Δημήτρης Σκίτσας, ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου της Κυψέλης κύριος Νίκος Μαρίνος, ο δημοτικός σύμβουλος κύριος Ελευθέριος Σταμπουλής, ο πρώην και ο νυν αντιδήμαρχος επί των οικονομικών του Δήμου Αίγινας κύριος Νίκος Πούντος και Γιάννης Πούντος αντίστοιχα.


Περισσότερα στο video που ακολουθεί:


Ακολούθησε η δευτερολογία του δημάρχου κυρίου Παναγιώτη Κουκούλη.



Περισσότερα στο video που ακολουθεί:



Η συνεδρίαση ολοκληρώθηκε με τη διαδικασία της ψηφοφορίας:




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png